• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zaakceptować małego penisa

Mężczyzna

ddddd

Cichy Podglądacz
Głupia sprawa, no ale dobra. Mowa o kompleksie związanym z wielkością, a w zasadzie małym rozmiarem mojej męskości - mówię tutaj dosłownie. Wiem, że głupie, no ale tak jest. Staram się to zaakceptować, ale sami wiecie jak jest, nie zawsze się udaje. Ktoś już to może przerabiał?

Kobieta

Blackswan

Seks Praktykant
Głupia sprawa, no ale dobra. Mowa o kompleksie związanym z wielkością, a w zasadzie małym rozmiarem mojej męskości - mówię tutaj dosłownie. Wiem, że głupie, no ale tak jest. Staram się to zaakceptować, ale sami wiecie jak jest, nie zawsze się udaje. Ktoś już to może przerabiał?
Napisz do @Cortez2000 i on Ci powie jak zrobić z tego swój największy atut

Mężczyzna

KońzValony

Cichy Podglądacz
Zależy, jak mały jest. Mógłbym zasugerować , by szukać małej szparki – w końcu „łyżką w wiadrze nie zamieszasz”... Ale z drugiej strony, „wykałaczką w kieliszku tez nie ”. Ja bym tu jednak podszedł z myślą „miej wyjebane a będzie ci dane” 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
R
Rozumiem ten problem, bo sam nie mam dużego. Wart próbować to jakoś kompensować kobiecie np. poprzez ćwiczenie wytrzymałości, bycie namiętnym i energicznym. Ja osobiście pieszczę ją całą, bo trzeba pamiętać, że kobieta to nie tylko pochwa 😁😉 Poza tym warto nauczyć się minety i palcówki.
Na wielkość nic się nie poradzi. Można próbować wspierać się różnymi " przyrządami" typu dildo czy nakładki na penisa 😉