• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zaakceptować małego penisa

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Dostrzegać u siebie mankamenty, to zupełnie normalna sprawa i każdy jest krytyczny wobec siebie. Temat małego penisa wałkowany jest non-stop. Chyba to wynika z tego, że czego nie widzisz u innych, to wydaje się, że ten ktoś ma to większe niż ty... Ciekawe, że łysienie, duży brzuch czy inne widoczne cechy nie wywołuje takich problemów. Nie widzę tu takich wątków... Jak zaakceptować małego penisa? Znaleźć się między penisami (szatnia na basenie, plaża nudystów itp.) 😀 I wtedy zobaczysz, że inni też mają małe penisy i problem zniknie...
To skomplikowany problem. Wiesz....Nie można też zakłamywać rzeczywistości. Niektórzy mają większe. Rozkład cechy w populacji wg krzywej Gausa, jak przypuszczam.
Mi się wydaje, że my, faceci, za dużo myślimy o tym, co myślą kobiety w swoim ogóle, a powinniśmy raczej myśleć o tym, co myśli ta, na której nam zależy 😁 Bo co mnie powinno obchodzić w tym temacie zdanie jakiejś pani, którą nigdy nie będę zainteresowany seksualnie?

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Nowicjusz
To skomplikowany problem. Wiesz....Nie można też zakłamywać rzeczywistości. Niektórzy mają większe. Rozkład cechy w populacji wg krzywej Gausa, jak przypuszczam.
Mi się wydaje, że my, faceci, za dużo myślimy o tym, co myślą kobiety w swoim ogóle, a powinniśmy raczej myśleć o tym, co myśli ta, na której nam zależy 😁 Bo co mnie powinno obchodzić w tym temacie zdanie jakiejś pani, którą nigdy nie będę zainteresowany seksualnie?
Dokładnie, liczy się ta jedna jedyna. A co do krzywej Gaussa, to dobrze wiesz, że średniakow będzie najwięcej, tzn. 13-14 cm 😉