• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak wyglądały wasze pierwsze razy?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
A tak bardziej na poważnie @łukowianin40 szczerze się Tobą rozczarowałem, myślałem, że jesteś bardziej ogarnięty 🧐 Wyciągnięcie 'na czas' to żadna antykoncepcja. Nie wiem jako kto pracowałeś w tym szpitalu ale mam nadzieję, że byłeś góra ochroniarzem, a nie lekarzem.... Plemniki mogą opuścić penisa nie tylko razem z wtryskiem zresztą ejakulat może też wydzielać się przed orgazmem w trakcie stosunku. Tak czy siak szanse na zajście przy 'wyjściu przed wtryskiem' może i są mniejsze ale ani nie nazwałbym tego antykoncepcją ani nie dawał temu nie wiadomo jakich szans skuteczności. To, że ludzie tak robią i nie zachodzą jakiś czas może mieć naprawdę różne podstawy. Często może pilnują tego kalendarzyka, czasem po prostu nie wiedzą o tym, że mają problem, albo jeszcze coś innego.
@Hakuzery
Rozumiem, że leczysz się okładami z liści, odwiedzasz zielarke zamiast apteki, a każdy lekarz to konował i szczepionki to zło? 😂
Tak czy siak, to, że coś jest naturalne, nie znaczy, że jest skuteczne 👌
@Karotka naprawde na takie tematy lepiej odwołać się do sprawdzonych stron albo najlepiej pogadać z kimś kto się zna, chociażby z ginekologiem. I tak warto odwiedzić tego lekarza od czasu do czasu, a to chyba najbardziej pewne źródło dobrej wiedzy na temat antykoncepcji

Kobieta

małami09

Podrywacz
A co to ? Jakaś wiedza tajemna? Podziel się wynikami badań naukowych na stronie.
Cytując AI:
Preejakulat to przezroczysty, śluzowaty płyn wydzielany przez mężczyzn podczas podniecenia seksualnego, zanim dojdzie do wytrysku. Służy głównie jako lubrykant i pomaga zneutralizować kwasowość cewki moczowej, przygotowując ją na przejście ejakulatu. Mimo że głównym celem preejakulatu nie jest przenoszenie plemników, zawiera plemniki, które mogą prowadzić do zapłodnienia.

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
@luzik27 Jeszcze o trzy kwestie warto uzupełnić.

1. To jakaś tortura zmuszać faceta do tego, żeby pamiętał o wyjściu w takim momencie. To po ch**j ta cała zabawa, jak ma o tym myśleć. A potem płacz, bo aparatura nie działa jak powinna, bo w głowie pojawią się blokady.

2. Oczywiście panna też zamiast skupić się na ekstazie będzie się zastanawiać, facet zdąży czy nie zdąży, jak nie zdąży to czy zajdzie, a jak zajdzie, to czy ją rzuci....., bo tak działa psychika kobiet. A potem płacz, że nie ma orgazmów, bo w głowie się poprzestawało.

3. Co do ginekologa, to niestety może to być zdradliwe, bo może trafić na takiego, co z marszu zacznie pakować pannie hormony, bo to najbezpieczniej dla niego, a zdrowie pacjentki ma zazwyczaj wtedy w dupie.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
A co to ? Jakaś wiedza tajemna? Podziel się wynikami badań naukowych na stronie.
Szczerze mówiąc nie trzeba być wybitnym naukowcem aby zdobyć taką wiedzę... Wpisz po prostu w Google 'Czy można zajść w ciążę bez wtrysku w pochwie' 'jaka jest szansa na zajście w ciążę przy stosunku bez wtrysku'. To naprawdę nie są tematy które ukrywa przed nami rząd, Trump czy jeszcze ktoś inny 😂

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
@małami09
Trochę mało dodałaś bo:

Czy zawiera plemniki?​

Sam w sobie prejakulat nie jest produkowany w jądrach ani najądrzach, więc normalnie nie zawiera plemników.
Jednak:
  • Może „zabierać ze sobą” pozostałości plemników z wcześniejszego wytrysku, które pozostały w cewce moczowej.
  • Dlatego nawet w prejakulacie mogą znajdować się żywe plemniki, choć zazwyczaj w dużo mniejszej liczbie niż w ejakulacie.
To jest też odpowiedź od AI. Widzisz różnicę.
Wysikanie się i umycie pomiędzy stosunkami, zapobiegnie istnieniu jakichkolwiek plemników zdolnych do jakiegokolwiek zapłodnienia, a żaden ogarnięty, odpowiedzialny i szanujący partnerkę facet nie spuści się w środku, jak ma powiedziane, że nie.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
@luzik27 Jeszcze o trzy kwestie warto uzupełnić.

1. To jakaś tortura zmuszać faceta do tego, żeby pamiętał o wyjściu w takim momencie. To po ch**j ta cała zabawa, jak ma o tym myśleć. A potem płacz, bo aparatura nie działa jak powinna, bo w głowie pojawią się blokady.

2. Oczywiście panna też zamiast skupić się na ekstazie będzie się zastanawiać, facet zdąży czy nie zdąży, jak nie zdąży to czy zajdzie, a jak zajdzie, to czy ją rzuci....., bo tak działa psychika kobiet. A potem płacz, że nie ma orgazmów, bo w głowie się poprzestawało.

3. Co do ginekologa, to niestety może to być zdradliwe, bo może trafić na takiego, co z marszu zacznie pakować pannie hormony, bo to najbezpieczniej dla niego, a zdrowie pacjentki ma zazwyczaj wtedy w dupie.
W sumie ze wszystkim się zgadzam 😅
Chociaż lekarz teoretycznie ma obowiązek poinformować o wszystkich opcjach, tych rzadszych jak np krążek też 👌 I niekoniecznie musi mieć złe intencje z tymi hormonami ale wiem o co Ci chodzi 😉

Kobieta

małami09

Podrywacz
@małami09
Trochę mało dodałaś bo:

Wysikanie się i umycie pomiędzy stosunkami, zapobiegnie istnieniu jakichkolwiek plemników zdolnych do jakiegokolwiek zapłodnienia, a żaden ogarnięty, odpowiedzialny i szanujący partnerkę facet nie spuści się w środku, jak ma powiedziane, że nie.
Gruczoły opuszkowo-cewkowe, gruczoły Cowpera (łac. glandulae bulbourethrales) – w anatomii człowieka parzysty gruczoł wielkości ziarna grochu, znajdujący się poniżej gruczołu krokowego, otwierający się do cewki moczowej w obrębie tylnej ściany jej opuszki. Gruczoły te odpowiadają za wydzielanie przezroczystej wydzieliny (preejakulatu) z cewki moczowej. Wydzielina ta zabezpiecza plemniki przed kwaśnym środowiskiem cewki moczowej i pochwy, gdyż jest to płyn o charakterze zasadowym.

Powstająca wydzielina stanowi naturalny lubrykant ułatwiający stosunek płciowy. Sądzi się także, że pozwala on na przeczyszczenie cewki moczowej przed ejakulacją (wytryskiem). Wydzielina ta może zawierać znaczne ilości żywych plemników.

Z Wikipedii. Skoro wydzielina zabezpiecza przed kwasowością pochwy, to chyba jednak ja mam rację.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
@małami09
Trochę mało dodałaś bo:

Idź się dokształć, wróć jak będziesz wiedział więcej, pogadamy...
hopeless-disappointed.gif

Kobieta

małami09

Podrywacz
Jak na wiedzą medyczną, to czy Wikipedia mówi, skad się mogą tam znaleźć żywe plemniki, w znacznych ilościach, do tego?
No nie wiem, z pęcherzyków nasiennych, z których plemniki w dużym skrócie w końcu lądują też w cewce?

A co? Gadasz tylko z dokształconymi na Wikipedii?
Na szczęście się kształciłam gdzieś indziej, na książkach, ale jak widać to dla Ciebie nawet Wikipedia jest zbyt mądra. A akurat coraz więcej treści na Wiki jest przepisane z książek medycznych, wiec no.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
a żaden ogarnięty, odpowiedzialny i szanujący partnerkę facet nie spuści się w środku, jak ma powiedziane, że nie.
że co??!!??!!?? Chłopie .... Obudź się. By panować nad wytryskiem trzeba umieć to robić. Wręcz trenować balansowanie granicy wytrysku - a przede wszystkim trzeba umieć rozpoznać wytrysk.
Nawet mi się raz na 6969 stosunków zdarzyło dojść nie wtedy kiedy chciałem. A umiem panować nad strzałem. Zatem .... Daruj sobie takie przemyślenia.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Nie, nie pamiętam nawet kiedy ostatni raz byłem na Wikipedii....
Na szczęście się kształciłam gdzieś indziej, na książkach, ale jak widać to dla Ciebie nawet Wikipedia jest zbyt mądra. A akurat coraz więcej treści na Wiki jest przepisane z książek medycznych, wiec no.
Wszyscy zaprzeczają czerpanie "wiedzy" z Wikipedii, ale też wszyscy się na nią powołują. Dziwne, nie? :cool:

... By panować nad wytryskiem trzeba umieć to robić. Wręcz trenować balansowanie granicy wytrysku - a przede wszystkim trzeba umieć rozpoznać wytrysk.
Nawet mi się raz na 6969 stosunków zdarzyło dojść nie wtedy kiedy chciałem. A umiem panować nad strzałem. Zatem .... Daruj sobie takie przemyślenia.
Żaden ogarnięty facet nie "trenuje" a tym bardziej nie "balansuje", po prostu kiedy jest czas wyjmuje. Resztą zajmuje się partnerka, lub własnoręcznie.
Mistrzostwo balansowania zostawmy mistrzom.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Wszyscy zaprzeczają czerpanie "wiedzy" z Wikipedii, ale też wszyscy się na nią powołują. Dziwne, nie? :cool:

Żaden ogarnięty facet nie "trenuje" a tym bardziej nie "balansuje", po prostu kiedy jest czas wyjmuje. Resztą zajmuje się partnerka, lub własnoręcznie.
Mistrzostwo balansowania zostawmy mistrzom.
Pokaż mi gdzie się powołałem na wikipedię albo naucz się czytać ze zrozumieniem bo kuleje to mocno u Ciebie 😛

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry