Seksu przecież nie uprawia się w obecności dziecka. Nie widzę różnicy między umawianiem się na seks z samotną matką, a umawianiem się na seks z bezdzietną panną lub z bezdzietną wdową.
Seksu przecież nie uprawia się w obecności dziecka. Nie widzę różnicy między umawianiem się na seks z samotną matką, a umawianiem się na seks z bezdzietną panną lub z bezdzietną wdową.
Można przecież umówić się na seks z samotną matką, gdy będzie ona miała na to czas, a dziecko będzie pod opieką kogoś innego, np. w przedszkolu, w szkole, u ojca, u babci. Niekoniecznie trzeba u niej nocować.
Można przecież umówić się na seks z samotną matką, gdy będzie ona miała na to czas, a dziecko będzie pod opieką kogoś innego, np. w przedszkolami, w szkole, u ojca, u babci. Niekoniecznie trzeba u niej nocować.
Ale jednak jest to pewne ograniczenie i pewne warunki trzeba spełnić.
Moje zdanie jest takie, że jeśli chodzi tylko o seks to można to zorganizować, ale jeśli chodzi o związek.... ja bym się w to nie pchała, sama bym się nie związała z alimenciarzem.
Ja nawet nie zakładałem, że chodzi o związek z samotną matką. Odniosłem się do pierwszego postu, do tematu. Nie mam pojęcia, skąd w tym temacie wzięła się presumpcja wchodzenia w związek z samotną matką.
Ja mam samotną koleżankę która ma dwójkę dzieci a nie niemowlaków i spotykamy się na mieście i lecimy na hotele czy motele w czasie wolnym.Walimy się aż miło,nie ma to jak dwójka wygłodniałych ludzi z dużymi brakami,każda zachcianka spełniona z uśmiechem na twarzy i pełnym zaangażowaniem,tryskam wtedy jak szalony a ona spija każda kropelkę
Po takich 5-6h oboje wracamy do swoich zajęć zadowoleni.
A co to ma do samotnych matek, bo nie jarzę No taki temat przecież jest:
"........czy spotykać się z samotną matką?......."
Bezdzietne matki to dla mnie nowość jak cholera
Btw, czy wy patrzycie, gdzie piszecie, czy piszecie aby pisać?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.