• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak sądzicie czy spotykać się z samotną matką

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
To trochę jak zaczynanie gry od czyjegoś zapisu w grze komputerowej. Wolę zaczynać przygodę od zera, od początku.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Seksu przecież nie uprawia się w obecności dziecka. Nie widzę różnicy między umawianiem się na seks z samotną matką, a umawianiem się na seks z bezdzietną panną lub z bezdzietną wdową.
  • nie teraz, dziecko jeszcze nie śpi
  • ciszej, bo się obudzi
  • ubierz się zanim wyjdziesz do łazienki, bo cię zobaczy
  • nie teraz, zmęczona jestem
  • nie mogę wyjść, nie mam z kim dziecka zostawić
  • może za tydzień się uda jak babcia zechce z nim zostać
  • dziś nie, ojciec dziecka będzie na widzeniu

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
  • nie teraz, dziecko jeszcze nie śpi
  • ciszej, bo się obudzi
  • ubierz się zanim wyjdziesz do łazienki, bo cię zobaczy
  • nie teraz, zmęczona jestem
  • nie mogę wyjść, nie mam z kim dziecka zostawić
  • może za tydzień się uda jak babcia zechce z nim zostać
  • dziś nie, ojciec dziecka będzie na widzeniu
Można przecież umówić się na seks z samotną matką, gdy będzie ona miała na to czas, a dziecko będzie pod opieką kogoś innego, np. w przedszkolu, w szkole, u ojca, u babci. Niekoniecznie trzeba u niej nocować.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Można przecież umówić się na seks z samotną matką, gdy będzie ona miała na to czas, a dziecko będzie pod opieką kogoś innego, np. w przedszkolami, w szkole, u ojca, u babci. Niekoniecznie trzeba u niej nocować.
Ale jednak jest to pewne ograniczenie i pewne warunki trzeba spełnić.
Moje zdanie jest takie, że jeśli chodzi tylko o seks to można to zorganizować, ale jeśli chodzi o związek.... ja bym się w to nie pchała, sama bym się nie związała z alimenciarzem.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Moje zdanie jest takie, że jeśli chodzi tylko o seks to można to zorganizować, ale jeśli chodzi o związek.
Ja nawet nie zakładałem, że chodzi o związek z samotną matką. Odniosłem się do pierwszego postu, do tematu. Nie mam pojęcia, skąd w tym temacie wzięła się presumpcja wchodzenia w związek z samotną matką.

Mężczyzna

Kajko13

Cichy Podglądacz
Kanał YT optymalna zmiana - wypowiada się kobieta. Niestety nie da się tutaj opublikować.

Odnośnie tego czy warto się pchać w taką relację.

Mężczyzna

jebaka44

Nowicjusz
Ja mam samotną koleżankę która ma dwójkę dzieci a nie niemowlaków i spotykamy się na mieście i lecimy na hotele czy motele w czasie wolnym.Walimy się aż miło,nie ma to jak dwójka wygłodniałych ludzi z dużymi brakami,każda zachcianka spełniona z uśmiechem na twarzy i pełnym zaangażowaniem,tryskam wtedy jak szalony a ona spija każda kropelkę 😍😍😍
Po takich 5-6h oboje wracamy do swoich zajęć zadowoleni.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry