• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak sądzicie czy spotykać się z samotną matką

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
A wystarczyłoby gdybym dopisała "pospolitym ruchaczom dziękuję"??? Czy wtedy bym miała gwarancję, że tacy się nie zgłoszą?
Desperatów piszących w ciemno, mimo jasnego opisu też nie brakuje. Kiedyś w ramach eksperymentu założyłem konto ze zdjęciem kobiety około 40-tki o przeciętnej urodzie (wygenerowane w AI z dość zauważalnym artefaktem na jednym z uszu). Kilku przytomnych dostrzegło to, ale ilość propozycji jaka była w wiadomościach była przerażająca... Już nawet nie wspomnę, że część wiadomości była napisana takim łamańcem językowym, że trzeba było się domyślać co rozmówca miał na myśli. Nie dziwię się, że ciężko przebić się normalnym mężczyznom w PW.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Łukasz za mało danych o Tobie, w szczególności o Twoich intencjach aby udzielic jakiejś porady.
W szczególności jakie są Twoje potrzeby i możliwości i po Co ci akurat kobieta z dzieckiem.
Zabawa jest ryzykowna a odpowiedzialność ogromna. Chyba, że decyduje uczucie, ale wtedy musisz zapomnieć o sobie jako indywidualnej osobie a to jest trudne. Dla matki pierwsze jest dziecko a Ty będziesz tylko wspomagającym. Musisz włączyć maksymalne obroty trybu opiekuńczego a dla faceta to wielka sztuka
Zważywszy na to że muszę opiekować się w niedalekiej przyszłości niepełnosprawnym bratem. Zastanawiam się czy jakaś mnie zechcę.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
A po drugie nie chcę być plasterkiem na czyjąś rane. Chciałbym znaleźć bezdzietna kobietę/ dziewczynę, która jest niezależna, która by chciał mieć dziecko w przyszłości chociaż nie jest to warunek konieczny aby być szczęśliwym we dwójkę.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
A po drugie nie chcę być plasterkiem na czyjąś rane. Chciałbym znaleźć bezdzietna kobietę/ dziewczynę, która jest niezależna, która by chciał mieć dziecko w przyszłości chociaż nie jest to warunek konieczny aby być szczęśliwym we dwójkę.
Jeśli myślisz o poważnym związku, zakładaniu rodziny to daj sobie spokój z samotnymi mamuśkami.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Radzę być bardzo uważnym. Mam spore grono znajomych, którzy dali się wykorzystać. Byli potrzebni do kupowania butów nie swojemu dzieciakowi, remontu mieszkania lub dokończenia budowy domu. Jak zrobili co potrzeba dostali kopa w dupę i usłyszeli że są do niczego. Jest całe mnóstwo kobiet z dzieckiem, które biorą na litość by znaleźć "łosia". Oczywiście żeby nie być jednostronnym znam też kilka świetnych dziewczyn, które miały dzieci z poprzedniego nieudanego związku i ułożyły sobie życie na nowo z moimi znajomymi. One jednak nigdy nie były roszczeniowe i nie robiły z siebie męczennic. To są kobiety, które w nieco trudnej sytuacji zachowywały mimo wszystko bardzo pogodne usposobienie.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Internet nie jest w takim razie najlepszym miejscem na szukanie dziewczyny. A kochanki tym bardziej zważywszy, że jedne i drugie mają swoję preferencje co do urody i wykręcają się że chemii nie będzie. A chemia to feromony to można stwierdzić nie pryskając się toną perfum.

Mężczyzna

Kationek

Cichy Podglądacz
Samotne matki mogą być tak samo dobrymi partnerkami, jak te, które dzieci nie mają.
Kwestia raczej podejścia do faktu posiadania przez nią dziecka, które zawsze będzie jej dzieckiem.

Jest to sytuacja specyficzna, ale do przeskoczenia. Wiem z doświadczenia - długo się z takową kobietą spotykałem.

Mężczyzna

dm_88

Cichy Podglądacz
Co do seksu, będziesz go miał dopiero jak dziecko pójdzie spać i to pod warunkiem że przesypia noce, ewentualnie jak ktoś z jej rodziny czy znajomych przechowa dzieciaka i będziesz mógł ją wziąć do siebie czy zostać u niej. Oprócz tego zostaje macanko, ewentualnie szybki lodzik albo numerek w łazience. Co do związku to zależy jak sobie wszystko poukładacie i na ile komu będzie zależało na tej relacji.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry