W naszym (kobiet) przypadku seks analny ma sens tylko z 2 powodów: 1) zamiast normalnego (żeby nie zajść w ciążę), ale wtedy jak chcesz coś więcej niż do buzi to facet może np. dojść między twoimi zaciśniętymi udami - bardzo przyjemne też dla nas, bo masuje cipkę, a pupa zostaje nietknieta, 2) żeby zadowolić faceta - jego potrzebę dominacji albo włożenia penisa w coś ciasnego. Zgadzam się z tym, że u faceta prostata może dać przyjemność (samo unerwienie wokół odbytu też) - jeden z moich partnerów to uwielbiał. Z kolei ja pozwoliłam to sobie zrobić tylko kilka razy, na wyraźne prośby mężczyzny, ale przyjemność z tego była tylko taka, że jemu było przyjemnie (co też jest dla mnie ważne, ale... - no właśnie, ale).
A co do twojego pytania o przygotowanie (jeśli koniecznie chcesz). W aptekach i Rossmanie są żele intymne, te same co do pieszczot waginy (tylko że w niej w końcu zrobi się wilgoć sama, w pupie nie). Dobrze jest potrenować wcześniej palcem i dildo. Dildo wielkości penisa twojego chłopaka, oczywiście. Wibratora którego używasz na co dzień nie polecam, bo nawet w prezerwatywie istnieje ryzyko zabrudzenia i potem nawet jak umyjesz, to możesz mieć opór przed używaniem go normalnie. Właśnie - bo przed ćwiczeniami i samym seksem musisz się umyć w środku (chyba, że kręcą cię zabawy typu scat - mnie nie). Kup sobie gruszkę do lewatywy (też w aptece) i płucz pupę lekko ciepławą wodą tyle razy, aż przy wydaleniu będzie czysta. Mimo to i tak twój facet pewnie "nabałagani" (może miałam pecha, ale u mnie za każdym razem mimo przygotowań była "brązowa masakra"), więc róbcie to na ręczniku i obowiązkowo w gumce.
Aha - oczywiście każdy facet przecenia swoją wielkość, ale badania mówią, że przeciętny penis ma niecałe 4 cm średnicy. To jest dla pupy jak najbardziej do przyjęcia - porównaj, co z niej wychodzi
. Jeśli jednak twój chłopak ma wyraźnie więcej, albo jest wyraźnie dłuższy niż przeciętne 15-16 cm to zastanów się dwa razy, bo odbyt ("dziurka") i odbytnica ("rurka") nie są tak elastyczne, jak pochwa.
A tak w ogóle to zaproponuj, że przed analnym w twoją stronę najpierw kupicie strapon i ty rozdziewiczysz jego - to może ostudzić zapal
Chociaż, jak napisałam, dla faceta to potrafi być przyjemne.
Powodzenia - i daj znać, jak poszło!