• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak przestać o kimś myśleć?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Miałam przestać myśleć a jest gorzej... Bo ta osoba pojawia mi się w fantazjach. Miałam iść do fotografa wywołać zdjęcie (żeby ograniczyć patrzenie w tel na zdj) ale jeszcze nie poszłam 🫣. Z tymi zdj to miałam DJ, piosenkarzy wydrukowanych...
Fantazjujesz o nieboszczykach? 😝 to takie niezdrowe...

Mężczyzna

IRA87

Nowicjusz
Nie da się przestać o kimś myśleć jeśli to co się czuło było szczere. Tylko przed samym sobą trzeba uczciwie się nad tym zastanowić

Kobieta

saymyname

Erotoman
W kwietniu byłam na spotkaniu z pewnym facetem. On się okazało że chciał coś więcej (chyba, sądząc po jego odzywkach), ja wtedy nic nie chciałam z nim, nawet nie dopuszczałam do siebie takiej myśli.
No i jest lipiec, nie spotkaliśmy się drugi raz... chciałabym zapomnieć o nim bo widać że nie chce chyba się ze mną spotkać... 🙈
Skoro nie dążył do kontaktu czy spotkania przez tyle miesięcy, to natychmiast daj sobie z nim spokój. Nie jest wart zaprzątania sobie nim głowy. To nie jest właściwy i odpowiedni mężczyzna dla ciebie.
Mężczyzna, któremu zależy i jest prawdziwie zainteresowany, będzie góry dla ciebie przenosił i nie będzie bezczynnie czekał, aż ktoś inny zajmie miejsce przy twoim boku.
A jak zapomnieć? Całkowita izolacja od obiektu i czas.

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Stare mądre przysłowie mojego narodu w wolnym tłumaczeniu mówi, żeby pożyczyć od tego kogoś pieniądze.

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Nie warto zaprzątać sobie głowę kimś kto się tobą nie interesuje. Daj sobie czas a wszystko się spokojnie ułoży.