• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak nazywanie swoich partnerów, czyli "... moja żabciu..." i spółka ;P

Mirela

Seks Praktykant
Hej wszystkim :)

Jak pieszczotliwie nazywacie swoich partnerów? Albo jak sami jesteście nazywani? :)
Misiu, żabciu, kotku...lub inne zwierzatko? Czy może jakoś inaczej, śmiesznie i oryginalnie? :roll:

P.S nie widziałam tego postu wcześniej nigdzie,jakby cóś :wink: 8)

p1tbull

Seks Praktykant
Wiesz mozesz ruznie nazywac partnera zalezy czy ma duze poczucie humoru czy nie..

np. mozesz mowic do niego aniolku, albo zuczku :]

ale mozesz mowic np. ciastusi, albo sraluszku :D:D

Endrju

Nowicjusz
Najczęściej mówie do niej KOTKU, bo naprawdę przypomina mi kotka :] A moja LUBA mówi do mnie " PYSIACZKU ", " MISIU "albo BOBIE BUDOWNICZY :D

gonia

Erotoman
Był taki post ale mogł zostac skasowany ;)

Ja mowie kochanie, promyczku, pysiaczek
a ja jestem sloneczko, kochanie i pysiaczek ;) zdarza sie kotrek, łobuziak ;)

HAJ

Cichy Podglądacz
ja mowie : Koteczku ;), Bzykadelko :D oczywiscie Kochanie, ostatnio prawie w ogole nie mowimy do siebie po imieniu
a do mnie mowi sie: Dziubku, Ptaszku,

Grusza

Nowicjusz
A ja zawsze byłam i nadal jestem Kotkiem, oczywiście jest jeszcze Kochanie i Skarb :D Sama nazywam go Miśkiem, ale to rzadko, najczęściej jak chce się podrażnić albo wyrażam skruchę :wink: ...częściej używam zdrobnienia imienia lub nawet całego, bo zdrobnienie jest dłuższe i skomplikowane do wymówienia, kiedy tętno gwałtownie przyspiesza :p . Mój ukochany nie lubi takich pieszczotliwych określeń, ja też nie za bardzo, ale wcześniej wspomniany Kotek ma dla nas wartość sentymentalną.

Mere

Seks Praktykant
Ja jestem Bestyjką, Kochaniem, Promyczkiem ostatnio :) A ja mówię Mu najczęsciej po imieniu, choć zdarza się pieszczotliwe Słoneczko, tudzież Ptysiu :wink:

poison-flower

Seks Praktykant
jestem cukierkiem, malinką, truskaweczką :) jestem aniołkiem, słonkiem, skarbem, żabką, dziecinką... czasem paskudą albo werdotką, ostatnio nawet anonimową fretka (bez komentarza :p) lub poprostu martą, martusią
mój ukochany jest potworkiem, żuczkiem, bączkiem, bubulkiem, bywa że jest czubkiem, śmierdzioszkiem albo buraczkiem :D żadziej michałem...

Vedette

Cichy Podglądacz
Ja jestem Gwiazdka i Kochanie, a On jest Pozytywnym Skate'cikiem i Skarbem, ew.Słoneczkiem czy Sumieniem :p Natomiast dla chłopaka mojej siorki jestem Dziubek 8) :wink: I wszyscy są szczęśliwi - "Po prostu jedna, wielka, szczęśliwa rodzina" :wink:

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Ja zwracam się do mojego Kochania zazwyczaj Najsłodszy... Czasem Luby, Bojfrend albo Maleńki (choć jest ode mnie duuuuzo wyższy) :)
On nazywa mnie Najpiękniejszą, Piękną, zdarza się, że mówi do mnie Ufoludku albo Owco :p Ale to takie nasze przezwiska, których nikt nie rozumie :p

palusinka88

Nowicjusz
moj ukochany mowi na mnie myszko kochanie ksiezniczko zabciu skarbie
ja rowniez tak mu slodze..kochanie skarbie zlotko.aniolku.dziubasku..
a jak sie wyglupiamy...to mowimy na siebie...ty bzydalu...idioto/tko heheh:)moj mezczyzna mowi na mie..ty zlosinico...

Mniej więcej tak.... "Kocham Ciebie Ty mój buraczku moja jarzębinko mój mały robaczku,
Kocham Ciebie Ty mój kociaczku, moja brukselko mój mały warchlaczku ;)..."

BadAgnes

Nowicjusz
Ja do swego "wilku , wilczku, wikingu , bikerze, thorze" a do mnie zwraca sie " lisico, wilczyco, łanio, Lagerto, suczko" a poza takimi okresleniami to zwyczajnke jak każdy z nas " misiu, kochanie, skarbie, kocie, fiutku i pipko" ;D