• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak nazywacie swoją cipkę? A panowie jak nazywacie swojego penisa?

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Biorę w ciemno każde określenie byle nie było zdrobnieniem. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy taka moda teraz, ale wszystko ludzie zdrabniają, nawet imiona.
Też nie lubię więc nie tylko Ty tak masz ;)
A moda modą, pewnie kiedyś przeminie i pojawi się inna...

Mężczyzna

Latexsas

Nowicjusz
Fakt to chyba taka moda teraz . A dane rzeczy powinny być nazywane normalnie po imieniu - cipa to cipa i koniec …

Kobieta

Rhi

Seks Praktykant
Dołączam do team'u "bez zdrobnień".
Mnie zawsze bawiło "picza" - domyślam się, że to od angielskiego "peach", mimo to, brzmi trywialnie. Może dlatego, że przywykłam do cipki, po prostu.
A penis to penis, ewentualnie kutas. Chociaż w różnych sytuacjach może przybierać różne określenia. Przykładowo, po obejrzeniu filmu o smokach był czerownołuskim mieczogonem ziejącym ogniem itp. 😁

Mężczyzna

col.Greg

Instruktor seksu
Dołączam do team'u "bez zdrobnień".
Mnie zawsze bawiło "picza" - domyślam się, że to od angielskiego "peach", mimo to, brzmi trywialnie. Może dlatego, że przywykłam do cipki, po prostu.
A penis to penis, ewentualnie kutas. Chociaż w różnych sytuacjach może przybierać różne określenia. Przykładowo, po obejrzeniu filmu o smokach był czerownołuskim mieczogonem ziejącym ogniem itp. 😁
Zdrobnic trudno, ale jakis skrót byłby po prostu wygodny;)

• Like
Reactions: Rhi
Mężczyzna

Awajs88

Nowicjusz
Chyba zależy od sytuacji, czasem kutas jest berłem, dragiem, wierzą, zaganiaczem, armata która zaraz strzeli, a cipa, malinka, pusią, ustami dolnymi, szarlotka, itp, itd 😁 masa tego jest, ale to nadaje się na specyficzne okazję i na tak zwany seks z humorem 😉

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry