• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak inaczej nazywacie seks? Zabawne synonimy słowa seks.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Ja lubię określenie "dżigi dżigi". I "seksić się".
I lubię słyszeć, jak kobieta używa słów "bzykanko", "ruchanko", "bzykać się", "seksić się", "pojeździć" i "poskakać", a podczas samego seksu - określeń "ruch.ać", "rżnąć" i "pieprzyć". Ogólnie, sprośne (a czasem mocno sugestywne) słowa używane przez kobietę mnie mocno nakręcają.

Kobieta

Rikke

Dominujący
Dobre chędożenie zawsze w cenie! 😁

Z zabawnych synonimow to moze ciupcianie? :unsure:
Albo romantyczne "cho sie puknąc skarbie!"🤣

Mężczyzna

Marek35

Seks Praktykant
My przy dzieciach to mówimy coś w stylu poszalejemy... A jak ich nie ma w pobliżu to poprostu sex, bzykanie albo pukanie w różnych odmianach tych słów ;)

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Haha można jeszcze użyć "niech dzięcioł zastuka w dziupli" albo "niech król zawita do skromnych progów" albo "tłoku pracuj jak w silniku"

Mężczyzna

Marek35

Seks Praktykant
Haha można jeszcze użyć "niech dzięcioł zastuka w dziupli" albo "niech król zawita do skromnych progów" albo "tłoku pracuj jak w silniku"
🤔Dziecko chodzi w przedszkolu do grupy dzięciołów... Tak więc to nie przejdzie😜więcej pytań na które trzeba będzie znaleść odpowiedzi...😂

Mężczyzna

Bigballslub

Nowicjusz
Ja do Mojej wychodzę z zapytaniem : kampo jedzie dziś na zaloty. Lecz czy dojedzie?. Albo zaczynam Ją całować po uchu i A potem to samo idzie

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
2.png

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry