• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak długo trwa Wasz związek?

Kobieta

parkaszparka

Cichy Podglądacz
Mam pytanko... Jak długo jesteście ze swoim partnerem/ partnerką? Jak długo trwa wasz związek? Może zacznę: nam za parę dni stuknie roczek :p i jestem bardzoo szczęśliwa.. Dziwi mnie zachowanie niektórych naszych znajomych, zadających dziwne pytania np. dlaczego razem jesteśmy?? Czy się sobie nie znudziliśmy?? Jak długo to ma trwać i tego typu bzdety. Bez przesady rok to nie cała wieczność.. a może to zwykła ludzka zazdrość. Jak ostatnio powiedziałam koledze (bo się oczywiście pytał) że nadal jestem zakochana, to się chłopak zdziwił... wrrr.
My z sobą jesteśmy już ponad 20 lat więc wtedy jakie było by ich zdziwienie że jak tak długo można z kimś wytrzymać 😅

Kobieta

D'Arc

Erotoman
W tym roku będzie to 22 lata razem (!), nie wiadomo, czy cieszyć się czy płakać 😂 chciałabym mieć szklaną kulę i zobaczyć w niej, czy po kolejnych 20 latach z nim będę zadowolona czy bardziej załamana 🧐

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry