• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak dajecie facetowi do zrozumienia, że macie ochotę na seks?

A

Anika

Guest
pytanie do pań głównie: czy trudno Wam przychodzi poinformowanie partnera o ochocie na seks,
Nie.

lub mówienie mu gdzie, że tak to ujmę , powinien pogłaskać, żeby było przyjemmnie?
Też nie.

Bo ja mimo niemal podeszłego juz wieku ciągle z trudem się przełamuję. Wierce się kręce nóżkę zakładam ale jak sie nie domyśli (choć na szczęscie się przeważnie domyśla) to idę spać taka nabuzowana.
Wiercenie się, zakładanie nóżki na nóżkę i zgubne myślenie życzeniowe (że może on się domyśli, że jak zakładam lewą na prawą i widać kolanko to mam ochotę żeby mnie bzyknął) są etapem, z którego się wychodzi, o ile oczywiście się go w ogóle przechodziło. Z wiekiem nabywa się pewności siebie, doświadczenia i otwartości, zakomunikowanie partnerowi "mam ochotę na seks" przychodzi mniej więcej tak samo latwo jak "pójdźmy do kina kochanie" :)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Ja raz, gdy z bylym lezelismy brzuchami na lozku obok siebie, a mialam na sobie sama koszulke nocna, to podwinelam ja sobie i usmiechnelam sie do niego niegrzecznie ;)

B

Basia

Guest
a to trzeba mówić że się chce seksu ?
nie można po prostu pokazać że się chce - zaczynając całować ? albo kusząc go takim a nie innym zachowaniem

Kobieta

DoZakochaniaOna

Nowicjusz
Ja mówię wprost, jak mam ochotę trochę pograć, siadam mu na kolanach, ocierając się dupką o niego. Czasem też w grę wchodzi, niewinne rozbieranie się, całowanie, czy podwijanie ubrań, czy też taniec. Lub jeszcze, kładę jego rękę, na swojej nodze, blisko cipki i ładnie się uśmiecham. Czasem, kiedy leżymy, napieram dupką na niego, tak aby mu stanął.
Nigdy nie było tak, by to nie zadziałało. ;)

S

spirit

Guest
Nie raz siedząc skupiony słyszałem tylko "daj rękę", a potem czułem pod palcami wilgotne majteczki i już nie dało się*skupić :D

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Najbardziej by mi odpowiadało, gdyby kobieta mówiła wprost "Mam ochotę na seks", "Chce mi się bzykać", "Choć, będziemy się bzykać", "Zdejmuj gacie i daj mi go, bo chcę seksu" itd. Od zawsze uwielbiam, gdy kobieta wykazuje inicjatywę i jest aktywna i bezpośrednia.
Mogłaby też bezceremonialnie chwycić mnie za klejnoty.
fraszka napisał:
a umiecie powiedzieć wprost że macie ochotę na ten tzw. sex po francusku? głównie do pań pytanie
A Ty nie mówisz do partnera "A może lodzik?" lub "Zrobisz mi minetkę?" albo "Chodź, zrobimy 69"?

KoCiiiCa

Cichy Podglądacz
Ja wprost nie mówię ale kuszę 😁😁 to taka moja gra 😜 tam skubne przechodząc, tam w tyłek klepnę albo rączką pomasuję jego penisa 😜😜 podobno też mam inne spojrzenie 😁albo poprostu biorę się za niego..

Mężczyzna

Duch71

Erotoman
😋

lo.jpg

Kobieta

Rikke

Dominujący
O ja pierdziele... co ona chce z nim robic jak mu te jajca zaraz razem z korzeniem powyrywa?! :rolleyes:
Mówię wprost.
Tak samo i w druga strone tez to tak działa, bez zadnych podchodow, po prostu mowimy jak mamy ochote. Czasem wychodzi smiesznie np. podczas ustalania obowiazkow na po pracy mowie "wyniesiesz smieci i ogarniesz psa? a potem moze jakis seksior?":giggle: i słysze "ok, zapisałem: smieci, pies, seks, przypomnij mi jakbym zapomniał o dwoch pierwszych"😁

Kobieta

mrumru

Erotoman
O ja pierdziele... co ona chce z nim robic jak mu te jajca zaraz razem z korzeniem powyrywa?! :rolleyes:

Tak samo i w druga strone tez to tak działa, bez zadnych podchodow, po prostu mowimy jak mamy ochote. Czasem wychodzi smiesznie np. podczas ustalania obowiazkow na po pracy mowie "wyniesiesz smieci i ogarniesz psa? a potem moze jakis seksior?":giggle: i słysze "ok, zapisałem: smieci, pies, seks, przypomnij mi jakbym zapomniał o dwoch pierwszych"😁
Dziś rano. Uzmiemniona, leżę. A jego palce wędrują w moje majtki. Co mam powiedzieć? Wydyszalam" dawaj go". Co owijać w bawełnę. 🙄

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry