• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak często się masturbujecie?

SexWibracje

Nowicjusz
Chyba w wielu przypadkach jest podobnie i to zależy głównie od naszego temperamentu seksualnego,czasem zdarza się że masturbuje się kilka razy w tygodniu,a czasem że tylko 1 lub 2 jako element gry wstępnej przed stosunkiem.

Swaggermg

Cichy Podglądacz
Moja kobieta uważa, że to problem i tak być nie powinno, ale to jest jak hobby, świetna zabawa, masturbuję się codziennie, a jak jestem cały dzień w domu, to nawet 6/7 razy dziennie.

trybel1

Biegły Uwodziciel
Hej, czasem onanizuję się 10 razy w ciągu nocy :)
Po którymś razie kutas troszkę boli, ale orgazm się potęguje :)
Gorąco polecam :)

M

MaciekNL

Guest
Ja często sie pieszczę, nieraz nawet 3 razy na dzień, może znajdzie się tu jakaś masturbantka co chciałaby przez skyp ze mną, zapraszam

M

MaciekNL

Guest
Lubie popatrzeć jak kobieta się pieści, ja macam swojego, a potem jej cipkę lizać długo i namiętnie

SexWibracje

Nowicjusz
10 razy w ciągu nocy to naprawdę dużo i ociera się o lekką przesadę,przecież lepszym rozwiązaniem byłoby spożytkować te siły wspólnie,prawda? :) Tym bardziej jeżeli dzielimy łóżko nie sami a z partnerem lub partnerką.

Home

Cichy Podglądacz
Codziennie. A jeśli opuszczę jeden dzień, to następnego robię to dwa razy... Nic w przyrodzie nie ginie :/ Ale to dobrze, bo ten drugi orgazm mam intensywniejszy choć trudniej osiągalny :)

DrugiODlewej

Cichy Podglądacz
Roznie u mnie bywa najczesciej kilka razy w tygodniu a sa okresy wiecznego niezaspokojenia ze dochodze do kilkunastu a czasami kilkudziesieciu razy w tygodniu.

K

kontosmoka

Guest
Ja robie to codziennie:)no i tak 2-3razy w tygodniu sex z zonką.Kreci mnie tez masturbacja na skype;)

T

tenson

Guest
Zaleznie od ilosci i nawalu pracy ale ze trzy razy na tydzien sie trafi.