budzik na godziny się nie liczy
a to nie to Saj go ma
- - - Zaktualizowano - - -
nie no serio ? siedzisz i pilnujesz czasu zamiast pilnować przyjemności ?
co za różnica czy seks będzie miał 10 minut bo kogoś poniosło ale za to masz mega orgazm czy godzinę bo się zebrało na mizianie i orgazm jest kumulacją ?
To nie czas mówi czy seks jest fajny czy nie
Miałem dokładnie tak samo. Mówiła do mnie " No dojdziesz już "Spaczyło mnie trochę poprzednie małżeństwo, bo nie dość, że była żona rzadko chciała, to jeszcze marudziła, żebym szybko kończył.
Zmroziło mnie...Mówiła do mnie " No dojdziesz już "
Czytałem kilka z twoich wpisów na forum i mimo ze nie udało mi się otworzyć zdjęć jakie udostępniłaś w różnych wątkach, nie mogę sobie odpowiedzieć czemu tyle razy w twoich wypowiedziach wspominasz o swoim byłym Jedyne co mi przychodzi do głowy to, twój były zadowalał cię w każdym calu i nagle zostawił bez słowa.Jak się kochałam z byłym to tak od 10 do 30 minut trwał sam akt seksualny + pieszczoty jakieś 20 minutek
Nie tylko ciebie zmroziłoZmroziło mnie...
Tylko pozazdrościć i trzymać kciuki żeby ci się nie odmieniło. U mnie np. kiedyś do anala wystarczyła ślina, a dzisiaj okazuje się ze to jest niehigieniczneGra wstępna pół godziny, dymanko z godzinka. Na szybcika nie umiem. Ja z tych w seksie co wszystko na fulla delektujac sie albo nic
Może był to jedyny facet jaki był? (idąc tropem ile osób widziało ją nago)Czytałem kilka z twoich wpisów na forum i mimo ze nie udało mi się otworzyć zdjęć jakie udostępniłaś w różnych wątkach, nie mogę sobie odpowiedzieć czemu tyle razy w twoich wypowiedziach wspominasz o swoim byłym Jedyne co mi przychodzi do głowy to, twój były zadowalał cię w każdym calu i nagle zostawił bez słowa.
Dobre spostrzeżenie, nie pomyślałem o tymMoże był to jedyny facet jaki był? (idąc tropem ile osób widziało ją nago)
Skarbie chyba z grą wstępnąRojku, no dla niektorych to tylko penetracja seks niejedno imię ma!
- - - Zaktualizowano - - -
Basiu, no może dla Ciebie czas jest mniej ważny, każdy jest przecież inny dla mnie dobry seks, oczywiscie, jesli jestem rozgrzana, to jakies 20 min, a nie 5. Nie każdy mężczyzna tyle wytrzyma.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ile trwa stosunek? Jak wydłużyć seks, aby osiągnąć orgazm? | Porady seksualne | 24 | |
B | Ile czasu trwa pierwszy raz? | Pierwszy raz | 10 | |
J | Ile razy w życiu byliście zakochani? | Związki | 19 | |
T | Ile razy ? | Masturbacja | 9 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 16 |