Mam takie pytanko ile osób, które znacie widziało was nago na żywo ? Mam tu na myśli osoby z którymi nie jesteście w związkach, chodzi mi tu o kolegów, koleżanki.
mnie widzialo kilka kolezanek i kilka kolegow jak byly u mnie w domu lubie chodzic bez majtek w samym sweterku do kolan albo tshercie i czasem mi zdarza przypadkiem rozchylic kolana i co nie co im sie rzuci w oczy moze co nie ktorzy lubia do mnie przychodzic ze wzgledu na to ze przypadkiem moze zobacza co nie co
Ja przeważnie rano jak wstanę to lubię chodzić bez majtek po domu, jak jest ciepło to bez koszulki. Wtedy się łączę przez skype z sąsiadką i czasem wpada do mnie żeby popatrzeć... jeżeli nie mamy planów żadnych. Kiedyś jeszcze jedna kobieta była do takich zabaw. Jeszcze doliczyć resztę, która mnie widziała live to myślę że jakieś 10 osób, może trochę więcej.
Sauna, prysznic w siłowni albo na basenie, kilka razy na plaży .. a i jeszcze ten jeden raz kiedy po przegranym zakładzie musiałem przebiec nago przez jedną z głównych ulic mojego miasta pewnie sporo tych ludzi mógłbym policzyć.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.