Z kim? Jak było?
z kolegą, którego poznałam na kolonii.Z kim? Jak było?
Nie bolało pierwszy raz ?z kolegą, którego poznałam na kolonii.
w porządku dobrze wspominam
Twoim czy jej?16 lat, z dziewczyną w internacie
Ona mieszkała w internacie, chodziliśmy do jednej klasy.Twoim czy jej?
Kiedy to było? Wszedłeś do niej normalnie w odwiedziny?Ona mieszkała w internacie, chodziliśmy do jednej klasy.
No można było się odwiedzać, z tego co pamiętam, to ona przyjeżdżała do internatu w niedzielę po południu. Jakoś zawsze udawało się uprosic panie z portierni żeby wpuściły kolegę na chwilę. W pokoju wiadomo, smyranko, lizanko, palcóweczka, robótki ręczne itd. Aż któregoś razu - z tego co pamiętam, to była jej inicjatywa, zrobiliśmy to. To był pierwszy raz dla nas obojga, chociaż ona była już trochę doświadczona, miała jakiegoś tam chłopaka wcześniej, ja byłem zielony.Kiedy to było? Wszedłeś do niej normalnie w odwiedziny?
Idealny wiek na pierwszy raz
zgadza się, to były czasy...Idealny wiek na pierwszy raz
I jeszcze miała orgazm?No można było się odwiedzać, z tego co pamiętam, to ona przyjeżdżała do internatu w niedzielę po południu. Jakoś zawsze udawało się uprosic panie z portierni żeby wpuściły kolegę na chwilę. W pokoju wiadomo, smyranko, lizanko, palcóweczka, robótki ręczne itd. Aż któregoś razu - z tego co pamiętam, to była jej inicjatywa, zrobiliśmy to. To był pierwszy raz dla nas obojga, chociaż ona była już trochę doświadczona, miała jakiegoś tam chłopaka wcześniej, ja byłem zielony.
Nie miałaI jeszcze miała orgazm?
No nieźle15 lat około
No nie wiem, nie wspominam tego za dobrze. On nawet rozsypał płatki róż, które miałam później poprzyklejane wszędzie. Nigdy nie byłam romantycznaNo nieźle
Poprawnie mówi się "wszedłeś w nią", nie "do niej".Wszedłeś do niej normalnie w odwiedziny?
A dostawałeś jakieś instrukcje od niej, co robić, żeby ją zadowolić i żeby dać jej orgazm? Czytałeś wcześniej coś o sztuce ars amandi, jak dawać kobiecie orgazm?Nie miała
Starał się... Tak szczerze to mój pierwszy raz też nie był jakiś niesamowityNo nie wiem, nie wspominam tego za dobrze. On nawet rozsypał płatki róż, które miałam później poprzyklejane wszędzie. Nigdy nie byłam romantyczna
Coś tam wiedziałem sam ale rzeczywiście podpowiadała mi, co na pewno pomogło. To jednak głównie w trakcie pieszczot, bo ten "pierwszy raz" był pierwszy dla nas obojga, więc tu kończyła się przewaga jej doświadczeniaPoprawnie mówi się "wszedłeś w nią", nie "do niej".
A dostawałeś jakieś instrukcje od niej, co robić, żeby ją zadowolić i żeby dać jej orgazm? Czytałeś wcześniej coś o sztuce ars amandi, jak dawać kobiecie orgazm?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ilu/ile mieliście jednego dnia? | Seks | 19 | |
P | Ile razy ? | Masturbacja | 8 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 | ||
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 18 |