• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile mieliście lat gdy przeżyliście swój pierwszy raz?

Mężczyzna

Kac_per

Cichy Podglądacz
W wieku 15 lat, pierwszy raz z rówieśniczka i nie za bardzo to nam wyszło 😁 i nawet nie wiem czy "to" można było nazwać pierwszym razem 🤔
I trochę mnie speszylo to. I w wieku 16 lat (urodziny? w urodziny z koleżanką
7 lat starsza, która zadbała o wszystko i będę pamiętał ta noc do końca życia.

Mężczyzna

Midnight Rambler

Seks Praktykant
20. Byłem grzecznym chłopcem 😇 Poszło nawet sprawnie, ale bez szczególnych wrażeń. Mega ekscytacja lecz bez oczekiwanego rezultatu : D Dla mnie to była premiera na kilku frontach, bo wcześniej mój najbliższy kontakt z kluczowymi rejonami dziewczyny był gorliwie i skutecznie ograniczany 😂Także poza najważniejszym doświadczeniem, w jednej chwili rozdziewiczyłem też oczy i dłonie 😂 Dla pełnego obrazu dodam, że moja deprawatorka, też też była świeża jak szczypiorek z grządki 😊 Co prawda ona już po drodze co nieco zbadała, bo ja aż tak pilnie nie strzegłem rozporka, ale to był generalnie seks dwójki świeżaków. Natomiast poprawka kolejnego dnia z rana była już całkiem ok 😁

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Cioban

Cichy Podglądacz
Jeżeli chodzi o penetrację to miałem wtedy 20 , może 21 lat. Co przy dzisiejszych standardach jest strasznie późno 😅