• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile mieliście lat gdy przeżyliście swój pierwszy raz?

Efiletahi

Cichy Podglądacz
No, i nie mam raczej szans.
Ja pierwsza znajomość w której obecny był seks, nawiązałem po 30 roku życia. Znam też conajmniej dwie osoby które swój pierwszy raz przeżyły jeszcze później, i co sympatyczne ciągle są w tych relacjach przy czym jedna para to para z bardzo dużym stażem, więc nigdy nic nie wiadomo, szanse są zawsze, a życie potrafi zaskakiwać. :)

Mężczyzna

Lukas69

Podrywacz
Ja pierwsza znajomość w której obecny był seks, nawiązałem po 30 roku życia. Znam też conajmniej dwie osoby które swój pierwszy raz przeżyły jeszcze później, i co sympatyczne ciągle są w tych relacjach przy czym jedna para to para z bardzo dużym stażem, więc nigdy nic nie wiadomo, szanse są zawsze, a życie potrafi zaskakiwać. :)
No tak ale ja niepełnosprawny, praktycznie nimoge się z domu ruszyć i wymagam 24h na dobe opieki

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
w sumie miałam 2 pierwsze razy
Za pierwszym on stracił dziewictwo, ja nie. 16 lat miałam. A potem był ten wyśniony wymarzony ... znaczy facet ... znaczy mężem został dwa lata później. Czy żałuję? absolutnie nie. Wtedy nie było innej drogi. Ale stracone 7 lat a potem 19.