• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile mieliście lat gdy przeżyliście swój pierwszy raz?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
wiec zrobił co miał zrobić i tyle, ja dalej żyłam i nie wiedziałam co się stalo
To oznacza, że zostałaś wykorzystana seksualnie. A ten chłopak, jeśli był wtedy w wieku co najmniej 13 lat, popełnił przestępstwo (a jeśli miał co najmniej 15 lat, to tym bardziej).
Źle jest, gdy współżycie ma miejsce w sytuacji, gdy jedna osoba jest niezdolna do wyrażenia świadomej zgody.
Świadoma zgoda jest tu kluczowa.

Kobieta

Sabrina01

Cichy Podglądacz
To oznacza, że zostałaś wykorzystana seksualnie. A ten chłopak, jeśli był wtedy w wieku co najmniej 13 lat, popełnił przestępstwo (a jeśli miał co najmniej 15 lat, to tym bardziej).
Źle jest, gdy współżycie ma miejsce w sytuacji, gdy jedna osoba jest niezdolna do wyrażenia świadomej zgody.
Świadoma zgoda jest tu kluczowa.
Tak to prawda. Zostałam zgwalcona. Potem zostałam w wieku 14 lat zgwalcona oralnie ponownie i wielokrotnie molestowana. Świadomy pierwszy raz miałam w wieku 15 lat i był bez szału ale tak to zazwyczaj bywa