• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Proponuję bon towarowy. :) albo jeszcze lepiej kartą. Złotą kartą.
Nie dysponuję takimi środkami. Może jak uda mi się pozbierać w okolicznych zaroślach jakieś butelki objęte systemem kaucyjnym, to otrzymam voucher. Nie wiem tylko, czy ów voucher spełni oczekiwania zainteresowanych.

Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Nie dysponuję takimi środkami. Może jak uda mi się pozbierać w okolicznych zaroślach jakieś butelki objęte systemem kaucyjnym, to otrzymam voucher. Nie wiem tylko, czy ów voucher spełni oczekiwania zainteresowanych.
Zbieraj, zbieraj. teraz to dochodowy interes. U mnie worami noszą i jeden zbieracz niemalże zapełnia butelkomat. :)

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Zbieraj, zbieraj. teraz to dochodowy interes. U mnie worami noszą i jeden zbieracz niemalże zapełnia butelkomat. :)
Będę miał to na uwadze. Jak już się dorobię na tym biznesie, to zabiorę Cię na wycieczkę w miejsca gdzie dokonywałem największych znalezisk, porzuconych przez spragnionych wędrowców butelek i puszek.

Mężczyzna

Drake

Nowicjusz
Jak się zastanowić, to rozmiar może być w pewnym stopniu proporcionalny do wdzięku mierzącej. A przynajmniej stopień twardości jak w ołówkach B/HB/H od 1 do 4. ;)