• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ile cm macie panowie? :P

C

col.Greg

Guest
Na jakiś czas przestań sie porównywać z innymi, to ci pomoże. Tu masz jakąś pojebaną atmosferę rywalizacji, która w zasadzie nie wiadomo czemu naprawdę służy a powoduje szkody na umyśle troche bardziej wrażliwych kolegów. To jakby chwalić się samochodem, ale z jazdą nie teges:p Mistrz kierownicy po prostu jedzie, anie pierdoli w koółko o swoim amochodzie:LOL:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Na jakiś czas przestań sie porównywać z innymi, to ci pomoże. Tu masz jakąś pojebaną atmosferę rywalizacji, która w zasadzie nie wiadomo czemu naprawdę służy a powoduje szkody na umyśle troche bardziej wrażliwych kolegów. To jakby chwalić się samochodem, ale z jazdą nie teges:p Mistrz kierownicy po prosu jedzie, anie pierdoli w kolko o jechaniu, i już:LOL:
Dokładnie, wielu tutaj zawyża zapewne, bo czemu by nie. Dlatego jak już ktoś chce wiedzieć, porównywać, niech porównuje do rzetelnych danych a nie tego co ktoś sobie napisał.

C

col.Greg

Guest
Dokładnie, wielu tutaj zawyża zapewne, bo czemu by nie. Dlatego jak już ktoś chce wiedzieć, porównywać, niech porównuje do rzetelnych danych a nie tego co ktoś sobie napisał.
Naprawdę nie rozumiem, czyba. że ma to byc zachęta dla kobiet. To zrozumiałe bo widzę że istotnie je to fascynuje. A le zadna chyba nie pisze, chće Twojego, sko ro ponoc pic dicki budza w niech odrazę. Chyba, że tak jest no to wtedy chowam sie do budy, ale napisałem co myśle. Po to jest forum, czy może juz nie?:LOL:

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Naprawdę nie rozumiem, czyba. że ma to byc zachęta dla kobiet. To zrozumiałe bo widzę że istotnie je to fascynuje. A le zadna chyba nie pisze, chće Twojego, sko ro ponoc pic dicki budza w niech odrazę. Chyba, że tak jest no to wtedy chowam sie do budy, ale napisałem co myśle. Po to jest forum, czy może juz nie?:LOL:
Ale przecież nie zachęcam do wypisywania tutaj, tylko jeśli ktoś jest niepewny, to niech sprawdzi jak jest, a nie jak losowi ludzie wypisują.
A co do dick picków, to bywa różnie, zdarzyło mi się,że byłem proszony i to faktycznie przez kobietę, bo potem się z nią spotkałem, a nie podszywającego się faceta

C

col.Greg

Guest
Ale przecież nie zachęcam do wypisywania tutaj, tylko jeśli ktoś jest niepewny, to niech sprawdzi jak jest, a nie jak losowi ludzie wypisują.
A co do dick picków, to bywa różnie, zdarzyło mi się,że byłem proszony i to faktycznie przez kobietę, bo potem się z nią spotkałem, a nie podszywającego się faceta

Racja, juz jestem w budzie:)Nosa nie wychylę:LOL:

C

col.Greg

Guest
Oj,bez przesady,to była specyficzną dziewczyna. Jedyna,którą znam,która krzyczała "Zerżnij mnie ostro w dupę";)
Nawet dla jednej warto mierzyć. Ode mnie jedna żądała wymiaru (nie doczekała). A drugą zawiodłem bo nie umiałem przesłac fotki, le ona jest na forum i sprawa jest otwarta:)

C

col.Greg

Guest
No jak zobaczę to jestem pewny, jesteś przecież analitykiem i umysłem ścisłym, połącz kropki

C

col.Greg

Guest
Dobra, nie chcę. Nie ma żadnych kropek. Wyprzęgam ...pokonałeś nie i pytaj już skąd te kropki:ROFLMAO:

Mężczyzna

Lukas69

Podrywacz
Ok moje poprawne wymiary, mierzone od kości
w spoczynku długość 9cm obwód 5cm
We wzwodzie długość 15cm obwód 12,5