Hmm obetnij? A jak utnę nie to co trzeba? XDNie migaj sie, obetnij....
Dobrze, doskonale wiem co to znaczy mieć totalnie zgolone do 0 i wiem co to znaczy mieć bujne włosy.No przyjemny i ładny widok dlatego ja doceniam jak facet nie ma krzaków![]()

Hmm obetnij? A jak utnę nie to co trzeba? XDNie migaj sie, obetnij....
Dobrze, doskonale wiem co to znaczy mieć totalnie zgolone do 0 i wiem co to znaczy mieć bujne włosy.No przyjemny i ładny widok dlatego ja doceniam jak facet nie ma krzaków![]()
Albo kariera sportowa albo amant w takim razie, jeżeli juz nie pływasz to znaczy, że Cie wciągnęła jakas. Może wróć do wody i nie będziesz musiał sie czesać.Hmm obetnij? A jak utnę nie to co trzeba? XD
Dobrze, doskonale wiem co to znaczy mieć totalnie zgolone do 0 i wiem co to znaczy mieć bujne włosy.Osobiście muszę przyznać, że dyskomfort z włosami był w postaci takiej, że trzeba było je regularnie czesać bo tak jak na głowie tracimy do iluś set włosów dziennie tak samo na każdej partii ciała i tak tam też trzeba je usuwać, jednakże jeśli miałaś takie przypadki z długimi włosami, że były zaniedbane to przykro mi. Ogólnie są enjoyable i... dodają charakteru jak to nie raz słyszałem i tu nie chodzi o partnerki tylko po prostu z rozmów.
Nie, nie. Nie mówię, że amant, bez włosów też jest spoko. Poza tym trzeba było się golić go brzydko wychodzą włosy przez kąpielówki. Czy czesać w sumie całkiem przyjemna rzecz mam taką szczotkę do zarostu i całkiem świetnie sobie radziła na dole.Albo kariera sportowa albo amant w takim razie, jeżeli juz nie pływasz to znaczy, że Cie wciągnęła jakas. Może wróć do wody i nie będziesz musiał sie czesać.![]()
Brawo Frytka69, nie masz nic do wsadzania, a włożyłaś chyba najcenniejszy wkład w debatę. Bezcenny udziałNo przyjemny i ładny widok dlatego ja doceniam jak facet nie ma krzaków![]()
Na początku myślałem, że to osobne szczotki. Ale w sumie bez róznicy wielkiejNie, nie. Nie mówię, że amant, bez włosów też jest spoko. Poza tym trzeba było się golić go brzydko wychodzą włosy przez kąpielówki. Czy czesać w sumie całkiem przyjemna rzecz mam taką szczotkę do zarostu i całkiem świetnie sobie radziła na dole.
I teraz jeszcze dostanę komentarz to obrzydliwe używał szczotki na dole i na górze, no tak skoro czyste i pachnące to czemu nie?
Popieram ładnie wygląda bez krzaków.No przyjemny i ładny widok dlatego ja doceniam jak facet nie ma krzaków![]()
Z drugiej strony prawdziwy wojownik nie chowa się tylko stoi dumnieFacet nie powinien golić do zera. Prawdziwy partyzant zawsze wyskakuje zza krzaków.
Chyba do tej pory nikt w to nie klinkął, albo nikt nie rozumie...
Chyba do tej pory nikt w to nie klinkął, albo nikt nie rozumie...
Bo ani faceci nie przytakują, ani kobiety się nie oburzają. XDPo czym wnioskujesz?
A może to po prostu jest niekontrowersyjne?Bo ani faceci nie przytakują, ani kobiety się nie oburzają. XD
Co znaczy prawidłowy?Ja mam 23 lata i penisa 15cm długości i o obwodzie 6,5cm, czy to prawidłowe wymiary?
Czy nie jest za mały?Co znaczy prawidłowy?
Za mały do czego?Czy nie jest za mały?
Czy aby napewno?Nikt za Was panny nie wyrucha...
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 50 | |
| R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 4 | |
| A | Ile macie lat? | Poza tematem | 915 | |
| U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1343 | |
|
|
Ile waży Twój penis? | Poza tematem | 141 |