Hmm obetnij? A jak utnę nie to co trzeba? XDNie migaj sie, obetnij....
Dobrze, doskonale wiem co to znaczy mieć totalnie zgolone do 0 i wiem co to znaczy mieć bujne włosy.No przyjemny i ładny widok dlatego ja doceniam jak facet nie ma krzaków![]()
Hmm obetnij? A jak utnę nie to co trzeba? XDNie migaj sie, obetnij....
Dobrze, doskonale wiem co to znaczy mieć totalnie zgolone do 0 i wiem co to znaczy mieć bujne włosy.No przyjemny i ładny widok dlatego ja doceniam jak facet nie ma krzaków![]()
Albo kariera sportowa albo amant w takim razie, jeżeli juz nie pływasz to znaczy, że Cie wciągnęła jakas. Może wróć do wody i nie będziesz musiał sie czesać.Hmm obetnij? A jak utnę nie to co trzeba? XD
Dobrze, doskonale wiem co to znaczy mieć totalnie zgolone do 0 i wiem co to znaczy mieć bujne włosy.Osobiście muszę przyznać, że dyskomfort z włosami był w postaci takiej, że trzeba było je regularnie czesać bo tak jak na głowie tracimy do iluś set włosów dziennie tak samo na każdej partii ciała i tak tam też trzeba je usuwać, jednakże jeśli miałaś takie przypadki z długimi włosami, że były zaniedbane to przykro mi. Ogólnie są enjoyable i... dodają charakteru jak to nie raz słyszałem i tu nie chodzi o partnerki tylko po prostu z rozmów.
Nie, nie. Nie mówię, że amant, bez włosów też jest spoko. Poza tym trzeba było się golić go brzydko wychodzą włosy przez kąpielówki. Czy czesać w sumie całkiem przyjemna rzecz mam taką szczotkę do zarostu i całkiem świetnie sobie radziła na dole.Albo kariera sportowa albo amant w takim razie, jeżeli juz nie pływasz to znaczy, że Cie wciągnęła jakas. Może wróć do wody i nie będziesz musiał sie czesać.![]()
Brawo Frytka69, nie masz nic do wsadzania, a włożyłaś chyba najcenniejszy wkład w debatę. Bezcenny udziałNo przyjemny i ładny widok dlatego ja doceniam jak facet nie ma krzaków![]()
Na początku myślałem, że to osobne szczotki. Ale w sumie bez róznicy wielkiejNie, nie. Nie mówię, że amant, bez włosów też jest spoko. Poza tym trzeba było się golić go brzydko wychodzą włosy przez kąpielówki. Czy czesać w sumie całkiem przyjemna rzecz mam taką szczotkę do zarostu i całkiem świetnie sobie radziła na dole.
I teraz jeszcze dostanę komentarz to obrzydliwe używał szczotki na dole i na górze, no tak skoro czyste i pachnące to czemu nie?
Popieram ładnie wygląda bez krzaków.No przyjemny i ładny widok dlatego ja doceniam jak facet nie ma krzaków![]()
Z drugiej strony prawdziwy wojownik nie chowa się tylko stoi dumnieFacet nie powinien golić do zera. Prawdziwy partyzant zawsze wyskakuje zza krzaków.
Chyba do tej pory nikt w to nie klinkął, albo nikt nie rozumie...
Chyba do tej pory nikt w to nie klinkął, albo nikt nie rozumie...
Bo ani faceci nie przytakują, ani kobiety się nie oburzają. XDPo czym wnioskujesz?
A może to po prostu jest niekontrowersyjne?Bo ani faceci nie przytakują, ani kobiety się nie oburzają. XD
Co znaczy prawidłowy?Ja mam 23 lata i penisa 15cm długości i o obwodzie 6,5cm, czy to prawidłowe wymiary?
Czy nie jest za mały?Co znaczy prawidłowy?
Za mały do czego?Czy nie jest za mały?
Czy aby napewno?Nikt za Was panny nie wyrucha...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 28 | |
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 861 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1245 | |
J | Ile razy w życiu byliście zakochani? | Związki | 40 |