to zdaje mi sie juz zostalo wyjasnione wiec nie poruszaj juz tego tematu i patrz na datyMariano napisał:Jak dla mnie temat jest niewyszerpalny, ponieważ każdy kto przyjdzie nowy może się wypowiedzeć o sobie (no ja ) Co do tematu to w spoczynku dł wynosi 9 cm a w akcji 16 cm
a mi akurat nie chodizlo o jego dlugoscsii napisał:moze chlopak chce sie pochwalic poprostu....
ty tez znowu zaczynasz o co ci chodzi???jejku ludzie czytajcie wyrazniej co pisze ...Młody18 napisał:Gonia ale zgryźliwa jesteś. Jak ktoś chce się wypowiedzieć na stare tematy to niech się wypowiada. Przecież nikt nie każe Ci tego czytać. A lepiej napisać w starym temacie niż potem masz pretensje, że ktoś zakłada nowy temat, a już taki istnieje :roll:
Więc dziewczyno nie popadaj w paranoję
I nie bierz tego tak do siebie co napisałem, tylko trochę wyrozumiałości dla innych.
ty tez znowu zaczynasz o co ci chodzi???jejku ludzie czytajcie wyrazniej co pisze ...
chodizlo mi o to zeby juz nie poruszac tego tematu ale nie postu tylko tematu odgrzebywania starych postow widac ze czytanie ze zrozumieniem to nie twoja mocna strona
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 853 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1203 | |
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 18 |