• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Idzie wiosna - ekshibicjonizm w różnych nietypowych miejscach

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Mam swoją własną, nieprawomyślno-niepoprawnie polityczną teorię na ten temat. A wynika ona z wyglądu takich panów (nadziałam się na nich kilka razy na basenie i raz przy ogrodzeniu przedszkola - tego ostatniego to zjebałam konkretnie, bo trzepał sobie na widok dzieci 🤢🤢🤢). Zawsze ale to zawsze są to obleśne typy z nadwagą, stąd moja teoria, że robią to, ponieważ w realu nikt nie wyraża zainteresowania ich nagością. Przepraszam ewentualnych rodzynków z umięśnioną klatą, na których nigdy się nie natknęłam.

Mężczyzna

shyman

Nowicjusz
Mam swoją własną, nieprawomyślno-niepoprawnie polityczną teorię na ten temat. A wynika ona z wyglądu takich panów (nadziałam się na nich kilka razy na basenie i raz przy ogrodzeniu przedszkola - tego ostatniego to zjebałam konkretnie, bo trzepał sobie na widok dzieci 🤢🤢🤢). Zawsze ale to zawsze są to obleśne typy z nadwagą, stąd moja teoria, że robią to, ponieważ w realu nikt nie wyraża zainteresowania ich nagością. Przepraszam ewentualnych rodzynków z umięśnioną klatą, na których nigdy się nie natknęłam.
Hmmm,myśle że ja jestem normalnej budowy a też bym sie rozebrał i walił sobie przed tobą,moim zdanie nie ma znaczenia czy jesteś gruby czy chudy,poprostu lubisz to i już.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Hmmm,myśle że ja jestem normalnej budowy a też bym sie rozebrał i walił sobie przed tobą,moim zdanie nie ma znaczenia czy jesteś gruby czy chudy,poprostu lubisz to i już.
Piszę to tylko z perspektywy kobiety, która kilka razy została uraczona taką wątpliwą przyjemnością.

Kobieta

kasiamalan

Cichy Podglądacz
Moim zdaniem najwięcej ekshibicjonistow jest mimo wszystko w lato. Zazwyczaj są to oczywiście starsi ludzie ale idzie spotkać też młodych może nawet nastolatków w parze czy też pojedynczo i to ich widok wtedy przyciaga wszystkich

Mężczyzna

shyman

Nowicjusz
Hahaha
Ja to odkryłem mając naście lat,kąpałem sie nago przy kuzynach,pokazałem członka starszej pani która powiedziała że moze być moją babcią i....tak zostało

Kobieta

kasiamalan

Cichy Podglądacz
To moim pierwszym spotkaniem z ekshibicjonizmem byk wyjazd z rodzicami jeszcze gdy miałam 17 lat. Byliśmy nad morzem u znajomych od rodziców i moi rodzice poszli na imprezę ze znajomymi a ja miałam czas wolny dla siebie i postanowiłam pójść właśnie na plażę dla nudystow i to było dopiero doznanie aby zobaczyć tyle penisów na żywo jak się nie widziało wcześniej na żywo żadnego, wstydziłam się strasznie tak pokazać też bez ubrań ale przełamałam to i aktualnie lubię chodzić na takie plażę

Mężczyzna

shyman

Nowicjusz
A ja doszedłem do takiego poziomu że rozbieram sie przed kamerką i onanizuje sie dla innych,oraz wysyłam nagie zdjęcia koleżankom pisząc po czasie że sie pomyliłem 😀

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
To moim pierwszym spotkaniem z ekshibicjonizmem byk wyjazd z rodzicami jeszcze gdy miałam 17 lat. Byliśmy nad morzem u znajomych od rodziców i moi rodzice poszli na imprezę ze znajomymi a ja miałam czas wolny dla siebie i postanowiłam pójść właśnie na plażę dla nudystow i to było dopiero doznanie aby zobaczyć tyle penisów na żywo jak się nie widziało wcześniej na żywo żadnego, wstydziłam się strasznie tak pokazać też bez ubrań ale przełamałam to i aktualnie lubię chodzić na takie plażę
Dlugo ci wstyd przechodził?

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Ja do tej pory spotkałem kilka kobiet ekshibicjonistek, w pełnym tego słowa znaczeniu.
1. W restauracji, niezbyt zatłoczonej, ja siedziałem z rodziną przy stoliku, a para młodych ludzi na zewnątrz. Dziewczyna bardzo atrakcyjna, więc od czasu do czasu zerkałem w ich stronę, co zostało zauważone. Chłopak coś szepnął do dziewczyny, ona uśmiechnęła się i rozszerzyła nogi ukazując śliczną cipkę, cały czas patrząc na mnie.
2. W kolejce do kasy, w bardzo ciepły dzień, stała śliczna kobieta, jej mąż i dziecko, mąż z dzieckiem z przodu, ona tuż przede mną. Zwróciłem na nią uwagę, bo była bardzo atrakcyjna, miała białą sukienkę, no i nie widać było ani stanika, ani majtek. Zerknęła na mnie i zaczęła czegoś szukać w torebce, następnie kucnęła, rozchylając uda w moją stronę, dojrzała mi prosto w oczy i lekko przygryzła wargę.... Wyglądała mega seksownie, co u mnie od razu było widoczne i co ona również zauważyła...
3. Idąc na spacer, widziałem kobietę, mniej więcej 40 lat, w krótkiej spódnicy, ale takiej do połowy uda, która stała około 20 metrów przede mną na chodniku. Jak przechodziłem obok niej, to spódnica była podciągnięta tak, że było widać cipkę. Zaskoczony powiedziałem łał, a ona, czy mi się podoba, no mój penisa wyraźnie był na tak, więc pokazałem jej, co mi się w spodenkach przytrafiło, ona spojrzała, uśmiechnęła się, powiedziała łał i uciekła.
4. Na plaży nudystów, niby ciężko ale przyszła młoda para i zaczęli uprawiać seks obok mnie.... No i tym razem mi stanął, co bardzo pobudziło dziewczynę.

Facetów nigdy nie spotkałem, to i dobrze, chociaż pewnie nie jestem w grupie docelowej...