Doświadczenie...kocham być nagi pomiędzy ubranymi kobietamiNapisała wąsata Aneta![]()

Doświadczenie...kocham być nagi pomiędzy ubranymi kobietamiNapisała wąsata Aneta![]()
Hmmm,myśle że ja jestem normalnej budowy a też bym sie rozebrał i walił sobie przed tobą,moim zdanie nie ma znaczenia czy jesteś gruby czy chudy,poprostu lubisz to i już.Mam swoją własną, nieprawomyślno-niepoprawnie polityczną teorię na ten temat. A wynika ona z wyglądu takich panów (nadziałam się na nich kilka razy na basenie i raz przy ogrodzeniu przedszkola - tego ostatniego to zjebałam konkretnie, bo trzepał sobie na widok dzieci). Zawsze ale to zawsze są to obleśne typy z nadwagą, stąd moja teoria, że robią to, ponieważ w realu nikt nie wyraża zainteresowania ich nagością. Przepraszam ewentualnych rodzynków z umięśnioną klatą, na których nigdy się nie natknęłam.
Piszę to tylko z perspektywy kobiety, która kilka razy została uraczona taką wątpliwą przyjemnością.Hmmm,myśle że ja jestem normalnej budowy a też bym sie rozebrał i walił sobie przed tobą,moim zdanie nie ma znaczenia czy jesteś gruby czy chudy,poprostu lubisz to i już.
Szukam chętnych do robienia mi zdjęć albo do rysunków,ważne żeby być nagiPozowałam nago w akademii. Całkiem dobrze płacili![]()
SpokoPiszę to tylko z perspektywy kobiety, która kilka razy została uraczona taką wątpliwą przyjemnością.
Dlaczego nie zadzwoniłaś po Policję?przy ogrodzeniu przedszkola - tego ostatniego to zjebałam konkretnie, bo trzepał sobie na widok dzieci![]()
Dlaczego nie dzwonią po Psychiatrę?wysyłam nagie zdjęcia koleżankom pisząc po czasie że sie pomyliłem![]()
Bo nie zdążyłam, od razu się zawinął biegiem.Dlaczego nie zadzwoniłaś po Policję?
A poza tym nie sądzę, aby czekał tam ze mną 3h na przyjazd radiowozuBo nie zdążyłam, od razu się zawinął biegiem.
Dlugo ci wstyd przechodził?To moim pierwszym spotkaniem z ekshibicjonizmem byk wyjazd z rodzicami jeszcze gdy miałam 17 lat. Byliśmy nad morzem u znajomych od rodziców i moi rodzice poszli na imprezę ze znajomymi a ja miałam czas wolny dla siebie i postanowiłam pójść właśnie na plażę dla nudystow i to było dopiero doznanie aby zobaczyć tyle penisów na żywo jak się nie widziało wcześniej na żywo żadnego, wstydziłam się strasznie tak pokazać też bez ubrań ale przełamałam to i aktualnie lubię chodzić na takie plażę
W moim mieście taki chodzi, była policja kilka razy. Mówią, że jak nikogo nie zaczepia to nic nie mogą zrobić. Swoją drogą nie słyszałem nigdy o kobietach w takiej akcji. Moze sa ale robieraja sie tylko przed wybranym facetemDlaczego nie zadzwoniłaś po Policję?
Dlaczego nie dzwonią po Psychiatrę?
Wtedy na tej plaży to dość szybko się dostosowałam do tego że jak chce tam być to musze być naga ale zanim poszłam kolejny raz to tak z 2 lata przerwy miałamDlugo ci wstyd przechodził?
I jak bylo po tych dwoch latach?Wtedy na tej plaży to dość szybko się dostosowałam do tego że jak chce tam być to musze być naga ale zanim poszłam kolejny raz to tak z 2 lata przerwy miałam
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Damski Ekshibicjonizm | Fetysze i perwersje | 7 | |
S | Internetowy ekshibicjonizm | Seks | 32 | |
A | Ekshibicjonizm | Seks | 132 | |
P | Ekshibicjonizm na siłowni | Fetysze i perwersje | 0 |