AAAA I TEN NO!! Nieważne że mamy wady...każdy je ma . Ale w końcu kochamy sie takimi jakimi jesteśmy i tu ważna jest AKCEPTACJA. Btw. ONA JEST TAK SAMO IDEALNA DLA MNIE aaa jaka bjuutiful.
Dr.Strangelove napisał:Hmmmmm..no więc według mojej kobietki jestem idealny Facet powinien być twardy i delikatny zarazem..ja zawsze jestem delikatniusi dla mojej drugiej połówki przez co ma we mnie azyl może sie wypłakać w rękaw jeżeli tego potrzebuje i wie że cierpie razem z nią .Ale na ogół jestem twardy 8) co daje jej poczucie bezpieczeństwa , mam do niej szacunek i tego samego wymagam od innych a jak jakiś kolega albo co tam - debil sie na nią wydrze bez powodu to od razu wale w ryj :twisted: ...Trzeba być odrobine szalonym i dać sie unieść emocjom przez co nie będzie sie wam nudziło :lol: .Dajcie swojej ukochanej odczuć że jest tą Jedyną .Trzeba być wiernym bo to oznacza że masz do niej szacunek...trzeba umieć przyznać się do błędu zawsze przepraszać , dbać o nią , troszczyć się ii oczywiście dużo rozmawiać na różne tematy..NO SECRETS chyba że robisz jej miłą niespodziewajke. Musicie przez wszystko przejść razem bo stanowicie jedność. Nie ma JA czy TY...jesteście WY.Too takie podstawowe zasady.
Dbamy o siebie i jest nam ZAJEBIŚCIE!!!! Jesteśmy jednością .Bierzcie z nas przykład. :wink:
po pierwsze i ostatnie PRIMO jestes po prostu smieszny jeszcze wiecej mogłes dac tych emotek zeby to udowodnic... :>Dr.Strangelove napisał:Czytać nie umiesz??Po pierwsze primo Pisze POWINIEN a nie MUSI Po drugie primo nie KOBITKI tylko KOBIETKI Po trzecie primo :lol: nie jesteśmy ze sobą miesiąc ale już sporo czasu , i tu sie zdziwisz Po czwarte (nie primo) :lol: rób co chcesz wolny kraj Po piąte JEDNOŚC nie w FIZYCZNYM ale MENTALNYM sensie Po szóste yyyyyy.... dzięki za odpowiedź Po siódme nic nie narzucam tylko mówie jak jest u nas Po ósme facet powinien umieć dać w ryj :lol: zwłaszcza że nie jest to atak a obrona Po dziewiąte SZCZEROŚĆ i ZAUFANIE to podstawa każdego związku tak przynajmniej uważam ja. Jeszcze jakieś kwestie :?:
jak dziecko no....to ona ona takie głupie wytykanie palcami.... tylko mogłbys zauwazyc ze ja pogrubiłam Twoj tekst tylko dlatego zeby odnosnie tych pogrubionych czesci cos napsiac w swoim tekscie nic nie pogrubiałam zeby było cos wyraznie widac :> no ale zrobiłes z siebie idiote :>Dr.Strangelove napisał:First of all...ja nie zaczałem pogrubiać czcionki.Zrobiła to gonia. Słowa pogrubiane są wyrazem ekspreji i nacisku Podkreśliłem te słowa ,żeby nie było znowu nieporozumień.Skoro normalne literki nie docierają to widocznie trzeba pogrubić.Na ogół nie używam pokreślania tak samo jako nie wydzieram sie na ludzi bez powodu. Napisałaś że jestem dziwny...myślałem że wyniknie to w moim nicku przy pierwszym kontakcie wzrokowym. Pozdrówki : Dr. Strange(love) :wink:
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Idealna seks-sytuacja życiowa | Fetysze i perwersje | 21 | ||
P | Idealna dziewczyna na dwa baty | Fetysze i perwersje | 6 | |
O | Idealna definicja Miłości przez duże M ;) | Związki | 13 | |
T | Kobieta - Kobieta. Chcę spróbować. | Ogłoszenia | 5 | |
E | Kobieta w ciąży | Seks | 0 |