• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Hej. Jak można doprowadzić siebie (kobiete) do wytrysku?

N

Napalona_Lesba

Guest
Włóż sobie do pochwy coś dużego i długiego i pchaj jak najmocniej. Nawet jak poczujesz opór to i tak pchaj dalej, wtedy będzie ucisk na macicę, zwiększą się jej skurcze i się podniecisz jak nigdy dotąd. No a wtedy powinno się udać 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦 A w ogóle to polecam Ci spróbować seksu z drugą kobietą, żaden facet tak dobrze nie zna Twoich potrzeb jak druga kobieta

Mężczyzna

capri_blue_0401

Cichy Podglądacz
No bo chciałabym spróbiwać kobiecego wytrusku ktoś pomoże?
Znajdź pomocnika ;) moja obecna partnerka nawet nie wiedziała, że umie strzelać! Najpierw chciała mi się wyrwać, bo myślała, że to siku i chciała przerwać zabawę.
Wówczas gwałtownie ją przycisnąłem i powiedziałem, że może się na mnie zeszczać, najlepiej z całych sił. Chwilę jeszcze błagała... A potem było, hmmm...
(...) bardzo mokro :) i głośno 😇

PS: Trzeba koniecznie znaleźć punkt G i ja jeszcze dociskam go od góry, kładąc dłoń na podbrzuszu tuż nad wzgórzem łonowym, na krawędzi kości. I działa do tego gra słów. Kiedy mówię jej że: jest obłędnie boska, uwielbiam jak jęczy, pragnę jej cipki, że rozpala mnie swoim ciałem, że chcę ją rżnąć całą noc itp.

Mężczyzna

capri_blue_0401

Cichy Podglądacz
@capri_blue_0401 świetny powyższy post... Uff... :)
Tylko jedno słowo bym zmieniła ;) że może się na mnie...

E... tam przyrodzenie ;) ważniejsze umieć do tego doprowadzić partnerkę! :)
Dokładnie, wystarczy 6-12cm zasięgu w zależności od budowy partnerki ;) cierpliwość, ciągła chęć doskonalenia skilla 🔥 no i zaangażowanie obu stron.
.
Ale warto jest mieć ręcznik pod tyłkiem 😅
.
Chociaż jeden z moich ulubionych razie był jak ona była na górze i skakała najmocniej jak mogła - nigdy nie było tak mokro, wszystko w sokach, a na karku wydrapane szramy 🥰 uwielbiam jak pazury wbijają się do krwi, wtedy mogę dłużej i mocniej i dlatego partnerka ma przestrzeń żeby trafiać w punkt spustowy.
- obie strony muszą być zaangażowane

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry