• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Groping

Mężczyzna

ShadowOfDeath

Cichy Podglądacz
Ludziska, kazdy pewnie slyszal ta nazwe i wie co to znaczy, ale gwoli wytlumaczenia leniwym GROPING to niby przypadkowe ocieranie sie oraz niby przypadkowe obmacywanie drugiej osoby np w srodkach komunikacji publicznej. Co myslicie o takiej formie aktywnosci seksualnej? Byliscie kiedys swiadkami, a moze uczestnikami takiej sytuacji? Jak zachowalibyscie sie w takiej sytuacji?

Mężczyzna

Pele

Seks Praktykant
@Pele jak to byl zamierzony cel z Twojej strony to sie liczy :D a jaki byl efekt?

Jak to w klubie 3/4 tańczoncych nawalonych więc ocieranko pełna parą gorzej że ja też zazwyczaj jestem w dobrym już stanie że dopiero rano od znajomych się dowiadywałem że co Ty takie dziewczyny drugiej kategorii na parkiecie zarywasz :p

Mężczyzna

Pele

Seks Praktykant
@Pele hahaha :D z tymi kategoriami to po alko sie rozchodza granice :D a w miejscach publicznych typu kominikacja miejska?

Przecież wszystkie są piękne ja tam nie dzielę na kategorie tylko takie z rana zawsze miałem uwagi co do mojego zachwiania :p

Nie przypominam sobie ale to pewnie dlatego że mało w życiu najezdzilem się komunikacją miejską szybko ogarnąłem sobie samochód i unikałem jak ognia ;) jestem z tego typu ludzi co zanim wykonają telefon to muszą przejść 10 km i wypić flaszkę na odwagę a w sklepie mnie stresuje fakt że nie mogę szybko zakupów do torby zapakować i robię kolejkę :D to pewnie dlatego

Mężczyzna

ShadowOfDeath

Cichy Podglądacz
Ja jestem z tych otwartych i odwaznych :D czasem sam sie siebie boje :D mysle ze jakby jeszcze ze 2 klepek mi brakowalo moglbym zostac psychopata xD

Mężczyzna

ShadowOfDeath

Cichy Podglądacz
@Pele no a jakbys sie zachowal w teoretycznej sytuacji gdy panna zaczyna sie w komunikacji miejskiej o Ciebie dyskretnie ocierac? Podjalbys wywzanie? Czy raczej odpuscil?

Mężczyzna

Pele

Seks Praktykant
@Pele no a jakbys sie zachowal w teoretycznej sytuacji gdy panna zaczyna sie w komunikacji miejskiej o Ciebie dyskretnie ocierac? Podjalbys wywzanie? Czy raczej odpuscil?

Jasne że bym podjął wyzwanie ... W tą stronę jestem otwarty jak ktoś coś zainicjuje .. ;) jesscze jakby miała ładne perfumy mmm chociaż z tym zapachem w komunikacji miejskiej to różnie bywa

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Ludziska, kazdy pewnie slyszal ta nazwe i wie co to znaczy, ale gwoli wytlumaczenia leniwym GROPING to niby przypadkowe ocieranie sie oraz niby przypadkowe obmacywanie drugiej osoby np w srodkach komunikacji publicznej. Co myslicie o takiej formie aktywnosci seksualnej? Byliscie kiedys swiadkami, a moze uczestnikami takiej sytuacji? Jak zachowalibyscie sie w takiej sytuacji?
Ocierać się lubię ale znowu nie do przypadkowych osób. Obmacywanie? 😳 Niee
W szkole jak ludzie szli w ciasnym korytarzu to trochę tak nagle zmieniałam kierunek 🤭, żeby mieli jeszcze mniej miejsca.
A jak by ktoś by się o mnie ocierał to bym poszła/uciekła.

trybel1

Biegły Uwodziciel
Kiedy byłem nastolatkiem to ocierałem się o każdą mijaną pupę w ciasnym autobusie. Jeżeli nie było negatywnej reakcji kładłem dłoń na pośladek i zaczynałem go miętosić. W tym momencie nie było już mydlenia oczu przypadkiem , zaczynało się konkretne macanie. Jeżeli kobieta czy dziewczyna była w sukience bywało , że po chwili moja dłoń głaskała już gołą pupę.
Raz pewna kobieta złapała moją rękę i włożyła ją sobie w majtk , i żebym głaskał jej gorącą cipkę.
Zdarzało się też , że siadałem obok dziewczyny w kinie , kładłem dłoń na jej udzie , i małymi kroczkami docierałem do jej cipci..
Kiedy już głaskałem jej muszelkę w drugą rękę brałem kutaska i masturbowałem się przy niej. Raz nawet na wczasach w Ustroniu zbiłem sobie konia dłonią molestowanej właśnie dziewczyny
Cudowne wspomnienia

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Zdecydowanie nie.
To jak przypadkowi faceci ocierają się chociażby w klubach bywa wyjątkowo nachalne i odpychające.
Komunikacją miejską nie jeżdżę od lat, ale zdarzył się czasem taki ścisk w metrze, że praktycznie mnie do kogoś przykleiło. Jednak dla mnie to bardziej niezręczne jeśli to obcy. Specjalnie bym do tego nie dążyła.
Gdy zdarzało się jednak jeździć metrem grupą znajomych z kimś fajnym to już nie było tak niezręcznie, a nawet podniecająco.

Kobieta

niuniusia

Cichy Podglądacz
Bardzo lubię, gdy ktoś się o mnie ociera i mnie obmacuje w miejscach publicznych. Szalenie mnie to podnieca

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry