Niby ostatnio jest trend, że modne jest posiadanie krzaków od pachami i w majtkach ale z tego co czytam, to chyba tylko trend influenserski...
Moim zdaniem, to pod pachami jest bardziej higienicznej nie mieć krzaków, a w majtkach.... Nie musi być goło ale musi być zadbane. Sam dbam i nieważne jest pora roku....
Jak byłam młodsza to goliłam kompletnie wszystko, ale ostatnie kilka lat zostawiam sobie paseczek albo odrobinkę więcej Ale to jedyne włoski na które sobie pozwalam
Jak byłam młodsza to goliłam kompletnie wszystko, ale ostatnie kilka lat zostawiam sobie paseczek albo odrobinkę więcej Ale to jedyne włoski na które sobie pozwalam
Moda się zmienia, ale mnie podoba się od zawsze bez włosków. Wiem, że w przypadku pań może to być powodem infekcji intymnych, ale osobiście wątpię, żeby to decydowało. Higiena, to podstawa a jak widać panie o to dbają i oby tak dalej.
Ja tak jak pisałem przód i tył na zero żona tak samo , zdarzyło się że żona opuściła kilka razy między pośladkami usunięcie włosów i niestety " kiepsko to wyglądało "
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.