• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Golicie miejsca intymne? Wasze sposoby i upodobania

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
No ja się staram być zawsze intymnie wydepilowany i przód i tył a brzuch trymerem na króciutkie że względu że posiadam duży piercing fajne to wygląda 😁

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Niby ostatnio jest trend, że modne jest posiadanie krzaków od pachami i w majtkach ale z tego co czytam, to chyba tylko trend influenserski...
Moim zdaniem, to pod pachami jest bardziej higienicznej nie mieć krzaków, a w majtkach.... Nie musi być goło ale musi być zadbane. Sam dbam i nieważne jest pora roku....

Mężczyzna

ziutek72

Cichy Podglądacz
Moda się zmienia, ale mnie podoba się od zawsze bez włosków. Wiem, że w przypadku pań może to być powodem infekcji intymnych, ale osobiście wątpię, żeby to decydowało. Higiena, to podstawa a jak widać panie o to dbają i oby tak dalej.

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Ja tak jak pisałem przód i tył na zero żona tak samo , zdarzyło się że żona opuściła kilka razy między pośladkami usunięcie włosów i niestety " kiepsko to wyglądało "