Ja osobiście nie golę na łyso. Raczej "trimuję" i zostawiam na krótko przystrzyżone. Posiadam tochę mocniejsze owłosienie na ciele więc takie wydepilowanie do zera tylko tego miejsca i zostawienia gołego placka wyglądałoby u mnie co najmniej dziwnie. Z tego co się orientuję to nie wszystkim kobietom to też przeszkadza.
Żeby nie było, że jestem hipokrytą- sam nie wymagam od swojej partnerki aby się dla mnie depilowała.
Ale wiadomo- wszystko kwestią preferencji i dogadania się.
Ja osobiście nie golę na łyso. Raczej "trimuję" i zostawiam na krótko przystrzyżone. Posiadam tochę mocniejsze owłosienie na ciele więc takie wydepilowanie do zera tylko tego miejsca i zostawienia gołego placka wyglądałoby u mnie co najmniej dziwnie. Z tego co się orientuję to nie wszystkim kobietom to też przeszkadza.
Żeby nie było, że jestem hipokrytą- sam nie wymagam od swojej partnerki aby się dla mnie depilowała.
Ale wiadomo- wszystko kwestią preferencji i dogadania się.
Zgadzam się. Jakbym ogolił się ja zero to wygląda to dziwnie. Zadbane i przystrzyprzystrzyżone włosy dobrze wyglądają u faceta i kompletnie nie oznacza to że jest nieatrakcyjne.
To zależy od partnerki. Przy pierwszym spotkaniu jestem ogolony, choć gdy się z nikim nie spotykam lub partnerce nie przeszkadzają włosy to je zostawiam. Pozatym ciężko jest ogolić jajka
To zależy od partnerki. Przy pierwszym spotkaniu jestem ogolony, choć gdy się z nikim nie spotykam lub partnerce nie przeszkadzają włosy to je zostawiam. Pozatym ciężko jest ogolić jajka
Może nie jest to trudne gdy się często goli, ja jednak robię to sporadycznie maszynką. Może kiedyś nabiorę wprawy lub przekonam się do kremu do depilacji
Może nie jest to trudne gdy się często goli, ja jednak robię to sporadycznie maszynką. Może kiedyś nabiorę wprawy lub przekonam się do kremu do depilacji
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.