Who does not like? I do not know such kind of person.
Every man loves when women look like doll and as we know the dolls has not hairs in this place.
Long legs, nice boobs, great bottoms, beautiful face and clean shaved... The best what we can get
Kiedyś goliłem jądra na zero, a nad penisem przycinałem na ok 5 mm. Od jakiegoś czasu się tam nie golę. Trochę komicznie to wyglądało mając mocno owłosione nogi, brzuch i klatę, a tam taki krótki trawnik
Kiedyś goliłem jądra na zero, a nad penisem przycinałem na ok 5 mm. Od jakiegoś czasu się tam nie golę. Trochę komicznie to wyglądało mając mocno owłosione nogi, brzuch i klatę, a tam taki krótki trawnik
Gole wolę jak jest gladziutki , no wiadomo trzeba tego pilnować i pielęgnować by nie było kujących odrostów. Osobiście dla samego mojego alterego wolę jak jest gladziutki .
Zel do golenia, jednorazowka i heja do przodu po calosci, od pach, poprzez klate na okolice kutanga az na dupe czasem sam, czasem dam sie ogolic. Brody nie ruszam i nie pozwalam. Brode strzyze tylko Barber!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.