Trzeba autorkę zapytać skąd jest.W Wawie np. o ile wiem jest lub są kluby dla gejów i lesbijek![]()
To było w którymś z supermarketów wymienionych przez Ciebie?Po ostanich akcjach jak facet zagadał i zrobili z niego zboczeńca bo to było " molestowanie" faceci są przerażeni. Jak facet widzi zainteresowanie kobiety to wtedy można. Ale niewielki % facetów wie kiedy kobieta okazuje zainteresowanie, a potem są afery.
No byli faceci ale żadnemu nic nie było widać:/Kurde....Żaden ptaszek nie wyleciał z gniazdkana Twój widok?Skandal. Gdzie się podział ci wszyscy faceci?
![]()
W klubach byłam i nic, nawet nikt z facetów nie podszedł żeby potańczyć obok mnie. Natomiast do byłej koleżanki zaraz podchodzili jacyśA nie można tak po prostu pójść do jakiegoś klubu na balety , tudzież dancing?![]()
Może to i dobrzeNo byli faceci ale żadnemu nic nie było widać:/
Za to baby miały nawet stringi ubrane. Ja byłam w spodenkach i biustonoszu bikini. Ale mnie to łatwo uznać za nastolatkę/dziecko![]()
Dlatego jest byłąW klubach byłam i nic, nawet nikt z facetów nie podszedł żeby potańczyć obok mnie. Natomiast do byłej koleżanki zaraz podchodzili jacyś
No niedobrze, bo zawsze mam wrażenie że przez to że tak młodo wyglądam to mnie nie podrywają:/Może to i dobrze
Nie dlatego, ale dlatego że jest egoistkąDlatego jest byłą
Jeśli wyglądasz tak młodo że twoją pełnoletność można poddać w wątpliwość to rozumiem...nikt nie chce kłopotówNo niedobrze, bo zawsze mam wrażenie że przez to że tak młodo wyglądam to mnie nie podrywają:/
Od toksycznych ludzi się lepiej trzymać z dalekaNie dlatego, ale dlatego że jest egoistką
A nie prawda, ja zrobiłęm ogromne zapasy, jeszcze w Realu. Wcześniej jednak byłem w księgarni i kupiłem książkę 1000 i jedna potrawy z kaszy i ziemniaków i do dzisiaj mam michellina w kuchni, a że jeszcze są to nei wychodziłem po nic innego, dlatgo umknęło mi ,że go zamknęli. Ach losie jaka tam rudowłosa ekspedientka na dziale alkoholi pracowała. Wyrwę myślę sobie kiedyś a taraz po Twoim poście... pustka i rozpacz.Widać kto się nie zaopatruje w supermarketach tylko w ĘĄ DelikatesachReal już zbankrutował w 2019 roku. Ostatnie miejsce w kraju, gdzie jak nazwa wskazuje można było spotkać realne osoby
![]()
No niestetyJeśli wyglądasz tak młodo że twoją pełnoletność można poddać w wątpliwość to rozumiem...nikt nie chce kłopotów![]()
Bardzo toksyczna, omotała mnie wokół palca przez chwilęOd toksycznych ludzi się lepiej trzymać z daleka![]()
Jak wg Ciebie powinni Cię chłopacy podrywaćNo niestety
Ale tacy młodzi chłopacy by mogli podrywać a tu nic
Bardzo toksyczna, omotała mnie wokół palca przez chwilę(
Nie wiem jak wygląda podryw. Wystarczyłoby żeby podszedł i zagadałJak wg Ciebie powinni Cię chłopacy podrywać
To dla nas ważne![]()
DziękujęNie wiem jak wygląda podryw. Wystarczyłoby żeby podszedł i zagadał
Najprostsze rzeczy przychodzą najtrudniejNie wiem jak wygląda podryw. Wystarczyłoby żeby podszedł i zagadał
No ale co to ma do jej aktywności lub jej braku, przecież to nie ona siebie podrywaNajprostsze rzeczy przychodzą najtrudniej![]()
A na ile wyglądasz?No byli faceci ale żadnemu nic nie było widać:/
Za to baby miały nawet stringi ubrane. Ja byłam w spodenkach i biustonoszu bikini. Ale mnie to łatwo uznać za nastolatkę/dziecko![]()
Kurde....Nie chce mi się wierzyć. W avku wyglądasz kuszaco i ponętnie. Może problem tkwi w jakimś twoim sposobie poruszania, mimice, spojrzeniach? Chodzi o mowę niewrbalną ciała. Jesteś nieśmiała? Lubisz w ogóle tańczyć? Patrzysz facetom w oczy i zalotnie się uśmiechasz? To najlepszy sygnał dla nas by zadziałaćW klubach byłam i nic, nawet nikt z facetów nie podszedł żeby potańczyć obok mnie. Natomiast do byłej koleżanki zaraz podchodzili jacyś
No właśnie, dlatego jak się zagada na żywo, to daje to lepszy efekt.I jak, idzie coś wyrwać w tych przybytkach?
Z mojej perspektywy faceci już nie podrywają na żywo - mam nadzieję, że to znak czasów a nie mojego sędziwego wieku![]()
Dobrze byłoby aby facet też wyczuwał, że podoba się kobiecie, a z tym bywa trudno, bo nie zawsze komunikaty są jasne i czytelne.Najprostsze rzeczy przychodzą najtrudniej![]()
To może trzeba zrobić tak, by już dalej z innymi nie miała ochoty tańczyc, stawiam dolary przeciw żołedziom, że zainteresowana i zaintrygowana nie będzie chciała obtańcowywaćDobrze byłoby aby facet też wyczuwał, że podoba się kobiecie, a z tym bywa trudno, bo nie zawsze komunikaty są jasne i czytelne.
Ja chodzę często do klubów. Mam wrażenie, że kobiety wolą chyba bardziej bawić się w kółku w swoim towarzystwie i bardziej są sobą zainteresowane niż facetami.
Poza tym widziałem niejeden raz, że dziewczyna na jednej imprezie tańczyła z kilkoma jeden po drugim. Nie wiem o co chodziło.
Może po prostu chciała sobie tylko potańczyć i w sumie nieważne z kim, a facet już sobie nadzieję robił i myślał, że kogoś poderwał.
A może dziewczyny szukają po prostu "najlepszej opcji" I dlatego tak skaczą z kwiatka na kwiatek? Różnie to bywa.
Jednak to jest rodzaj zmyłki dla faceta, a nikt nie chce padać ofiarą takiej kobiecej zabawy. Sam byłem w podobnej sytuacji. To może odpychać facetów przed angażowaniem się i wzbudza niepewność.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Gdzie szukać osób do wymiany opowiadan? | Opowiadania erotyczne | 1 | |
![]() |
Gdzie szukać... apki, portale... telegazeta ;) | Seks | 22 | |
M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 4 | |
![]() |
Gdzie szukać tego seksu? | Seks | 59 | |
M | BDSM - gdzie szukać? | Fetysze i perwersje | 18 |