• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdybyście mogli jeszcze raz wybrać partnera / żonę /męża

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Sorry ale tzw. zbyt gorliwa religijność + łykanie wszelkich bredni jakie KK wyprodukował w toku dziejów powoduje, że wiele aktywności seksualnych dostaje łatkę brudnych, nieprzyzwoitych, grzesznych etc. Nie napisałem, że wybrałbym inaczej lecz, że odpowiednio wcześniej zareagował bym, chociażby po to żeby nie musieć odczarowywać niektórych tematów dopiero w wieku 50 lat.
Przy okazji polecam lekturę: "Boże daj orgazm" V. Nowacka.
Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka i trzeba pamiętać, że wiara czy nawet religijność nie zawsze jest tożsama z kościołem katolickim.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Szczerze? Nie wybrałabym nikogo innego na swojego partnera/narzeczonego/męża niz on.
Nawet gdybym wiedziała to co wiem dzisiaj, po tych ośmiu latach razem.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Żeby być precyzyjnym to przypominam, że pytanie nie brzmiało "czy wybrałbyś/wybrałabyś kogoś innego na partnera/małżonka" tylko "Na jakie cechy bardziej a na jakie mniej zwrócilibyście uwagę, gdybyście znaleźli się kolejny raz w sytuacji wyboru kandydata (-tki) do związku?"
To tak ku przypomnieniu, gdyby ktoś chciał precyzyjnie odpowiedzieć. Oczywiście jak ktoś ma ochotę dowolnie interpretować pytanie, to też może w myśl unikania modelu pruskiego forum 😂