Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Obcięcie włosów to chyba najszybszą droga do glow upu nie mówię tu żeby od razu lecieć ultra krótko ale zwykła mocniejszą podcinka I każde wlosy wyglądają na pełniejsze I ładniejsze
Obcięcie włosów to chyba najszybszą droga do glow upu nie mówię tu żeby od razu lecieć ultra krótko ale zwykła mocniejszą podcinka I każde wlosy wyglądają na pełniejsze I ładniejsze
W sumie chyba coś takiego mam. Jak jestem u fryzjera i tylko słyszę dźwięk nożyczek obok mojej głowy, czy nawet chwytanie za włosy i ich strzyżenie, to czuję takie jakieś dziwne uczuczcie w środku. Ciekawe jakby takie coś trwało z 1 godzinę, za pewne plama na spodniach
Mam pytanie z innej kategorii
Wie ktoś coś na temat tych filmów? Nagrywają dalej, gdzie to nagrywali itp?
To chyba jedyny taki content produkowany w Polsce
Mam pytanie z innej kategorii
Wie ktoś coś na temat tych filmów? Nagrywają dalej, gdzie to nagrywali itp?
To chyba jedyny taki content produkowany w Polsce
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.