Ja bym się odważyła,ale sama na filmiku dla kogoś,a nie zaufać komuś,żeby mi je ściąłW życiu nie obetnę. Tyle fajnych rzeczy można robić z włosami, obcięcie to najgorsza zbrodnia

Ja bym się odważyła,ale sama na filmiku dla kogoś,a nie zaufać komuś,żeby mi je ściąłW życiu nie obetnę. Tyle fajnych rzeczy można robić z włosami, obcięcie to najgorsza zbrodnia
Ma to w sumie sens.Ja bym się odważyła,ale sama na filmiku dla kogoś,a nie zaufać komuś,żeby mi je ściął![]()
No co Ty. Masz cudowne włosy. Nie ścinaj ichJa bym się odważyła,ale sama na filmiku dla kogoś,a nie zaufać komuś,żeby mi je ściął![]()
Bez przesady, że najgorsza zbrodniaW życiu nie obetnę. Tyle fajnych rzeczy można robić z włosami, obcięcie to najgorsza zbrodnia
Obcięcie włosów to chyba najszybszą droga do glow upuBez przesady, że najgorsza zbrodniaZ krótszymi włosami też można robić wiele rzeczy. Mówię z autopsji
![]()
To prawdaObcięcie włosów to chyba najszybszą droga do glow upunie mówię tu żeby od razu lecieć ultra krótko ale zwykła mocniejszą podcinka I każde wlosy wyglądają na pełniejsze I ładniejsze
![]()
Do odważnych świat należyNo co Ty. Masz cudowne włosy. Nie ścinaj ich
To jest niemiecki producent ma swoją stronę https://ladies-haircut.sellfy.store/ i chyba mi się gdzieś obiło o uszy, że to gdzieś w Poznaniu kręcą.Mam pytanie z innej kategorii
Wie ktoś coś na temat tych filmów? Nagrywają dalej, gdzie to nagrywali itp?
To chyba jedyny taki content produkowany w Polsce
![]()
Rozumiem że to Ai? Długo Ci zajęło zrobienie tego? Chętnie usłyszał bym inne wersje w innym gatunkuA co powiecie na taki kawałek na temat naszego fetyszu?
Czemu? Dlugiewlosy są piekneHej moge dać swoje włosy ściąćbyle nie na łyso
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Fetysz strzyżenia lub golenia | Poza tematem | 13 | |
|
|
Fetysz szpilek :) | Fetysze i perwersje | 18 | |
| M | Fetysz z..czopkiem . Przyjemność czy dyskomfort 🤔 | Fetysze i perwersje | 3 | |
| O | Fetysz lizania ud | Fetysze i perwersje | 3 | |
| G | Specyficzny fetysz | Fetysze i perwersje | 10 |