Uznałbym, że to spore przeszacowanie, że tyle kobiet czeka na strzyżenie, raczej w tą liczbę wliczają się też mężczyźnino to już bardziej prawdopodobne, ale liczba i tak dosyć pocieszająca że tyle kobiet czeka na takie finezyjne strzyżenie ;p
Uznałbym, że to spore przeszacowanie, że tyle kobiet czeka na strzyżenie, raczej w tą liczbę wliczają się też mężczyźnino to już bardziej prawdopodobne, ale liczba i tak dosyć pocieszająca że tyle kobiet czeka na takie finezyjne strzyżenie ;p
No właśnie...Uznałbym, że to spore przeszacowanie, że tyle kobiet czeka na strzyżenie, raczej w tą liczbę wliczają się też mężczyźni
Myślę, że problemem jest pytanie "Czy są tu jakieś dziewczyny?" Ogólnie też fetysz włosów to wszelkiej maści gładzenie, mizianie, zabawy nimiNo właśnie...
A z ciekawości są tu jakieś dziewczyny które marzą o obcięciu chłopaka np. na łyso czy kręci was tylko gdy są obcinane wasze włosy?
Też zabawny jest fakt, że niedawno na koncercie Żabsona dwie młode dziewczyny dały się na scenie obciąć na łyso i to dość brzydko, a znaleźć taką nawet za opłatą graniczy z cudemNiestety mało ale się zdarzają, a pytam dlatego że większość dziewczyn kręci jedynie obcinanie i zabawa ich włosami. Ja co prawda dziewczyną nie jestem ale mnie np. kręci zabawa włosami dziewczyny, obcinanie ale też to jak ona obcina moje włosy. I liczę że dziewczyny się trochę uaktywnią w tym poście i opowiedzą jak to wygląda z ich strony.
Ponoć jedna z nich i tak chciała to zrobić i tylko wykorzystała moment i szczerze wątpię żeby im płacili. I wcale się nie zdziwię jak na następnym koncercie się to powtórzy.Też zabawny jest fakt, że niedawno na koncercie Żabsona dwie młode dziewczyny dały się na scenie obciąć na łyso i to dość brzydko, a znaleźć taką nawet za opłatą graniczy z cudem
Jeśli chciała to zrobić to cóż za zmarnowanie materiału! Mnie by sprawiło to zdecydowanie większą przyjemnośćPonoć jedna z nich i tak chciała to zrobić i tylko wykorzystała moment i szczerze wątpię żeby im płacili. I wcale się nie zdziwię jak na następnym koncercie się to powtórzy.
Nie , a dlaczego pytasz?Takie nietypowe pytanie mam do Was - czy interesowaliście się jakoś poważniej kulturą starożytnego Egiptu?
Jak interesuje Cie geneza tego albo wielu innych fetyszy na twoim miejscu zainteresował bym się twórczością FreudaWciąż szukam głębszej genezy tego fetyszu. O ile pamiętam, to tam kapłanki były golone.
Szczerze mówiąc nie, jakby posiadam większą wiedzę nt. samej historii Egiptu, ale nie wnikałem w ich obyczaje. Co do łysych kapłanek o których wspominałeś post niżej to w starożytnym Rzymie Westalki były łyse. U mnie geneza tego fetyszu wynika po prostu z poniżenia, kontroli, władzy.Takie nietypowe pytanie mam do Was - czy interesowaliście się jakoś poważniej kulturą starożytnego Egiptu?
Po pierwsze to jej wybór w jaki sposób chce to zrobić i Tobie czy mi ch*j do tego. A drugi problem jest taki że w Polsce każdy kto ma fetysz to creep, więc dziewczyny będą wolały zrobić to same albo pójść do fryzjera niż oddać się pod nożyczki jakiegoś ziomka z fetyszemJeśli chciała to zrobić to cóż za zmarnowanie materiału! Mnie by sprawiło to zdecydowanie większą przyjemność
Pewnie. Może zacznieszTo może coś z innej beczki, może są chętni żeby podzielić się swoimi doświadczeniami w zmianach fryzur?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Fetysz strzyżenia lub golenia | Poza tematem | 1 | ||
K | Fetysz stóp - szukam jej | Ogłoszenia | 0 | |
A | Mój Fetysz i Perwersja jak facet jęczy podczas.... | Fetysze i perwersje | 6 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Z | Szpilki, fetysz stóp | Ogłoszenia | 9 |