• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
A ja mam taką fantazję raczej z pogranicza snu, fantasy, niemożliwą do spełnienia. Chciałbym spotkać się ze swoją pierwszą dziewczyną, z tą którą razem przeżyliśmy swój pierwszy raz. Ja taki jak teraz, w swoim wieku i z doświadczeniem w tych sprawach, ona taka jak wtedy, młoda, chętna i bardzo ciekawa.
Myślałem, że tylko ja mam taką fantazję. Super by było to powtórzyć, tym razem jednak bez wszystkich wpadek które się wtedy zaliczyło.

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
A ja mam taką fantazję raczej z pogranicza snu, fantasy, niemożliwą do spełnienia. Chciałbym spotkać się ze swoją pierwszą dziewczyną, z tą którą razem przeżyliśmy swój pierwszy raz. Ja taki jak teraz, w swoim wieku i z doświadczeniem w tych sprawach, ona taka jak wtedy, młoda, chętna i bardzo ciekawa.
Sam się tak nakręcam tą fantazje, że ostatnio jest to mój ulubiony temat w trakcie zabaw solo 😎

Mężczyzna

poszukujacyBi

Cichy Podglądacz
Moją największą fantazją jest poznać otwartą i wyzwoloną kobietę z którą mógłbym spróbować zabaw w klimatach Bi w większym gronie;) albo żeby chociaż raz udało się z kimś tak pozbawiać;)

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Jedną to być rżniętym przez kobietę 40cm straponem, jednocześnie dławiąc się kutasem faceta, a druga to obsługiwać kilku facetów jednocześnie, co najmniej 2 z tyłu i 2 z przodu

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
A mi się marzy być nago w miejscu publicznym z związanymi rękoma tak żebym nie mógł się zasłonić i musiałbym tak wracać do domu przez miasto

Mężczyzna

Piotr7

Cichy Podglądacz
Chciałbym, żeby zrobiła mi loda biuściata pani stomatolog na fotelu stomatologicznym, ubrana tylko w obcisły fartuszek. Ewentualnie wylizałbym dogłębnie cipkę atrakcyjnej pani ginekolog na jej własnym fotelu ginekologicznym.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Dentystka jest dla mnie zbyt grozna xD Ale chetnie zrealizowałbym swoją fantazję, jedną z pierwszych. Jak miałem 15 lat niecałe, zachorowałem na płuca i leżałem w szpitalu w wakacje. Na początku miałem sam cały duży pokoj i rano oraz wieczorem przychodziła do mnie para praktykantow na pielegniarzy chyba: bardzo przyjemna z urody, atrakcyjna i nieprzesadzona w żadną stronę blondynka zgrabna i przystojny, usmiechnięty brunet (krótkie włosy). Walczyłem jeszcze wtedy z wysokimi gorączkami i miewałem takie ni to sny, ni to fantazje, ni to majaki... Że oni przychodzą w nocy mnie tak naprawdę popielęgnować xD i sami ze sobą... echhh <3 To było lato 2001, wyobraźcie sobie te typy urody i klimaty, no i mojego zwalonego konia mimo 41 stopni goraczki i zemdlenia pare godzin wczesniej xD

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Chciałabym miziać leniwie go po przedramionach i wewnętrznej stronie dłoni, bardzo długo, minimum 35 minut i gwałcić się nawzajem wzrokiem 😍 później zamiana. Wszystko z minutknikiem włączonym żeby nie oszukiwać.

Mężczyzna

Warszawiak82

Cichy Podglądacz
Pójść z moją dziewczyną na saunę ale wejść tak, żeby nie było widać że się znamy. Chciałbym aby usiadła odważnie, nago i obserwować z boku jak reagują inni faceci patrząc na nią.

Oczywiście, byliśmy na saunie nie raz i nie raz ona siedziała nago, ale wiadomo że jak widać że jesteśmy parą, to inni się nieco krępują. A chciałbym zobaczyć jakby się zachowywali, gdyby myśleli że przyszła na saunę sama.