• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

delegacja31

Cichy Podglądacz
Mam znajomą cichodajkę z którą się czasem spotykam i robi mi loda za kasę. Na ostatnim spotkaniu po lodzie zaproponowała, że pokaże mi jak się masturbuje. Rozebrała się do naga i masowała się dłonią do orgazmu. Ciekawe czy się zgodzi jak zaproponuję jej żeby zrobiła sobie dobrze ogórkiem. Sprawdzę na kolejnym spotkaniu :)

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Mam znajomą cichodajkę z którą się czasem spotykam i robi mi loda za kasę. Na ostatnim spotkaniu po lodzie zaproponowała, że pokaże mi jak się masturbuje. Rozebrała się do naga i masowała się dłonią do orgazmu. Ciekawe czy się zgodzi jak zaproponuję jej żeby zrobiła sobie dobrze ogórkiem. Sprawdzę na kolejnym spotkaniu :)
Na cukinie też się zaczyna sezon - jeżeli woli większe gabaryty 😂

Mężczyzna

josearkadio

Cichy Podglądacz
Trójkąt z moją żoną i jej koleżanką z pracy. Babeczka po 40-tce, szalona, intrygująca, która wie czego chce. Temat o tyle ciekawy, że jakiś czas temu moja żona pytała co sądzę o trójkącie 2k+m. 😁😍 Jakieś propozycje żeby zwiększyć szanse?

Mężczyzna

Timor889

Cichy Podglądacz
Chciałbym pójść z żoną do klubu i umowic sie na to, że Ja sobie popijam przy barze a ona bawi się z obcymi facetami do granixy ktora ona chce

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
Chciałbym spędzić taki codzienny dzień jak zawsze, ale nago. Dom, zakupy, praca, jakieś wypady i inne czynności ale bez ubrań! Oczywiście w pracy ubranie ochronne, ale generalnie móc być ciągle nago.

Generalnie wyjście nago z domu na zakupy i powrót to moje marzenie. Mam nadzieje, że uda się spełnić, bo są ku temu przesłanki w Cap d'Agde albo Charco Del Palo