• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Przemo2727

Cichy Podglądacz
Moja partnerka mi mówiła że chciała by jak druga kobieta robi jej minetke a ja ją biorę od tyłu bardo mi to spodobało i chętnie bym to spełnił dla niej i dla siebie

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
U mnie lista się sukcesywnie skraca...

Ale wczoraj oglądałem (chyba po raz trzeci) "Oczy szeroko zamknięte".
I zamarzył mi się udział w takiej orgii jak w filmie - wszyscy w maskach, kompletna anonimowość, seks i do widzenia.
Wiem, że takie "maskarady" są organizowane w swingers clubach, ale tam wcześniej czy później raczej maski spadają...

Kobieta

KakiOna

Cichy Podglądacz
Cześć.
Ja mażę np. o udziale w wielkiej orgii.
Takiej - wszystko dozwolone (oczywiście pod warunkiem że jest zgoda wszystkich "aktywnych" stron) i wszyscy ze wszystkimi. Mógłbym spełnić moje bi fantazje i dodatkowo podziwiać moją żonę bzykającą się z innymi.
Ale w dzisiejszych czasach o takich zabawach tylko pomarzyć
Właśnie chyba w dzisiejszych czasach masz największe możliwości żeby to zrealizować

Mężczyzna

Kormoran

Cichy Podglądacz
Mam fantazję o spotkaniu z trans / shemale, gdzie oboje ubieramy sobie rajstopki i obcasy i potem zabawiamy się swoimi kutaskami.
Wytryski przez materiał do lizania spermy…

Mężczyzna

bk69kk52

Cichy Podglądacz
Cześć.
Ja mażę np. o udziale w wielkiej orgii.
Takiej - wszystko dozwolone (oczywiście pod warunkiem że jest zgoda wszystkich "aktywnych" stron) i wszyscy ze wszystkimi. Mógłbym spełnić moje bi fantazje i dodatkowo podziwiać moją żonę bzykającą się z innymi.
Ale w dzisiejszych czasach o takich zabawach tylko pomarzyć
Idź w czwartek do aaaactclubu w wwie