Rozumiem że opcja „Idealnie” się szczególnie podoba? Aż czuć ten stresik związany z zauważeniem przez ludziAle sie rozmarzyłam...

Rozumiem że opcja „Idealnie” się szczególnie podoba? Aż czuć ten stresik związany z zauważeniem przez ludziAle sie rozmarzyłam...
Jest jeszcze opcja rozszerzona, ale wymagałaby od kobiety niesamowitej odwagiOstatnio jestem strasznie napalona, a lubię takie ocieranki, nie tylko w miejscach publicznych, wiec od razu mokro mi sie zrobilo na myśl, ze mogłabym poczuć na udach kutaska a potem cieplutką spermę.![]()
Pytanie tylko z jakiego powodu to pianie. Czy po tym idziecie dopiero spać? Wtedy to ok. Bo jeżeli mnie na śpiocha nad ranem ktoś by tak załadował od tyłu... to oj. .. bym zapiała. Słabo by facet na tym wyszedł.Z racji tego, że czas najwyższy planować urlop, to fantazjuję o analu na tarasie z widokiem na ocean, przy wschodzącym słońcu. Takim analu, żeby sąsiedzi zamiast koguta rano słyszeli moją partnerkę jak "pieje".![]()
A jakby najpierw zadbać o odpowiednie nawilżenie przed?Pytanie tylko z jakiego powodu to pianie. Czy po tym idziecie dopiero spać? Wtedy to ok. Bo jeżeli mnie na śpiocha nad ranem ktoś by tak załadował od tyłu... to oj. .. bym zapiała. Słabo by facet na tym wyszedł.![]()
Jak byś na taką trafił to może i by ci się udało. Jak byś postąpił tak jak piszesz. Ja jednak jestem antyanalna.A jakby najpierw zadbać o odpowiednie nawilżenie przed?
Budzić partnerkę powoli... Zacząć od delikatnego zsunięcia majteczek, powoli zacząć lizać cipke, tak stopniowo przejść do rimmingu, a przed wielkim wejściem nałożyć jeszcze trochę żelu?
Myślę, że to mogłaby być ciekawa pobudka
Chociaż zgodzę się, że to jeszcze zależy od tego kto jakie ma doświadczenie w analu, bo to niekoniecznie może być tak proste jak brzmi![]()
No to nie zawsze takie prosteJak byś na taką trafił to może i by ci się udało. Jak byś postąpił tak jak piszesz. Ja jednak jestem antyanalna.![]()
To życzę spełnienia wizji.Jak wspo
No to nie zawsze takie proste
To na pewno nie jest scenariusz na pierwszy raz
Ale myślę, że wizja do zrealizowania sama w sobie bardzo ciekawa![]()
Ja tu się akurat wcisnąłem w temat kolegi, którego zacytowałaśTo życzę spełnienia wizji.![]()
Nie tylko ty. To dość popularna fantaziaChcialabym sie oddac dwom facetom na raz.
Kiedys mialam taka szanse gdy moj byly partner zapronowal mi aby przyprowadzic swojego kolege z pracy.Bylam niezdecydowana i odmowilam.Nie tylko ty. To dość popularna fantazia
Ciężko być w stanie "na śpiocha" podczas analu, kiedy wcześniej trzeba zadbać o higienę.Pytanie tylko z jakiego powodu to pianie. Czy po tym idziecie dopiero spać? Wtedy to ok. Bo jeżeli mnie na śpiocha nad ranem ktoś by tak załadował od tyłu... to oj. .. bym zapiała. Słabo by facet na tym wyszedł.![]()