Pozazdrościć , teraz gdy sobie to wszystko przypominam to tak , masz rację , działo się tak aż do końca liceum ,
Na studiach nie potrafiłam zrozumieć nowych znajomych którzy się tak seksu boją , nawet rozmawiać o seksie nie umieli , gdyby nie Darek i późniejszy mój promotor , seksu chyba w ogóle bym nie uprawiała , ja bez seksu nie mogłam się uczyć ,
Już w ostatniej gimnazjum zrozumiałam że seks nie tylko rozkosz ale i spokój do nauki daje ,
Więc na tego Sławka geja tak się uparłam i poszłam z nim z jego domu a tam szok ale tylko chwilowy
Dobrze ujęte warto by tak zrobić ciekawie by sie to czytalo i byłoby zrozumiałe@ania1993 twoje posty bardziej zmierzają do opowiadania niżeli do fantazji spróbuj to jakoś złączyć w całość i zrób opowiadanie jakieś historii jaka przeżyłaś
A jaki to problem? Idziesz na dancing i jak nie jesteś odpychający to masz co chcesz. Ale nie piszesz o niczym więcej poza wiekiemSex z ponad 50l kobieta
Ja mam już to za sobą. Nie za darmo, ale co poradzisz, taki kraj. I żona (już była na szczęście) do tej pory nic nie wieSeks z Mulatką. Ale realizacji nie będzie, żona pewnie nie pozwoli
W sumie fantazja prosta do spełnienia, tylko czy ona chceMnie bardzo podnieca myśl o tym jak inny facet wchodzi w moją żonę.
To ciekaweMnie bardzo podnieca myśl o tym jak inny facet wchodzi w moją żonę.
Moja fantazja zobaczyć żonę z drugą kobietąCześć,
Jedną z moich fantazji, którą chcialbym spełnić z moją drugą połówką jest masaż dla par. Oczywiscie nie taki zwykly i normalny.W ofercie można wybrać masażystę i masażystkę, masaż odbywa się równolegle w jednym pomieszczeniu, zarówno osoby masujące jak i masowane są NAGIE dodatkowo dwa razy podczas sesji masowane są miejsca intymne
Nie ukrywam byłem pozytywnie zaskoczony reakcją mojej żony, ponieważ pomysł jej się podoba;D
Czy są tu jakieś pary/osoby, które mają podobne fantazje, a moze już takie doświadczenia za sobą?
Pozdrawiam
Hej. Skąd jesteś. Chętnie spełnię Twoją fantazje. PrivMoja fantazja do tej pory tylko w połowie spełniona , wielokrotnie w połowie spełniona dlatego że zawsze pojawiał się jakiś chłopak ,facet i on kończył a ja już byłam tak mocno podniecona że było wszystko jedno kto kończy bo zamykałam oczy )
Poz Ania
ZacneLeżę na plecach, na biurku. Nogi i ręce mam związane. Partner powoli pieści i całuje całe moje ciało. Raz pieści moją łechtaczkę raz przestaje. Patrzy mi w oczy ,drażni mnie. Specjalnie przdłuża mój orgazm , abym go prosiła by już pozwolił mi skończyć. Doprowadza mnie na skraj rozkoszy ale nie pozwala na szczytowanie. I tak kilka razy aż nie wytrzymuję i eksploduję