• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
1. Właściwie to nie wiem czy chciałbym to spełnić, bo nie jest to w typowym zakresie moich upodobań, ale jestem ciekaw, i dla przygody bym spróbował dominacji w moją stronę. Nie żadne harcorowe BDSM w stylu bicie i poniżanie, pejcze i inne bzdury, tylko jak to jest mieć do czynienia z kobietą która jest taka dominująca. Taka super zadbana, narcystyczna, nastawiona wyłącznie na swoją przyjemność dama, o totalnie wysokiej pewności siebie i wiedząca czego chce, oraz sama "reżyserująca" całe spotkanie, to znaczy kierująca nim, wydawająca polecenia, wskazówki, chwaląca, lub poprawiająca zachowania. Taka która to ona stoi w szpilkach i nadaje ton spotkaniu, a przy niej się klęczy i liże panią. Nawet stopy, taka która dojdzie i zażyczy żeby zlizać i wyssać jej soczki z cipki, a na koniec pochwali że nikt jej tak dobrze nie wylizał dupy. Uprzejmą damę, ale mającą wyjebane na faceta.
Po prostu mnie to interesuje, i w sumie ciekawi czy takie są.
Nie jest to w moim stylu, jestem przyzwyczajony do normalności, ale to mogłaby być jedna z wielu ciekawych i inaczej podniecających (ale jednak) przygód.

2. A to bym chciał spełnić, żeby trafić taką zboczuchę co by mi palce w dupę pchała. Szczególnie przy lodzie, albo przy ruchaniu w pozycji klasycznej. Oczywiście też by mi lizała tyłek.

3. Trójkąt z dwiema laskami - stanowczo do realizacji. Raz właściwie miałem i się zaczynał, ale się szybko skończył więc nie doszło do skutku. Chcę żeby jedna moja stała laska patrzyła jak się wyżywam na drugiej, jakie ma zderzenie z moim mocnym charakterem. A na koniec ta druga patrzyła jak mojej liżę namiętnie również dupę żeby zazdrościła i widziała jaką mam obsesję na punkcie swojej i jakie zboczone rzeczy z nią robię. I na koniec ją wyprosić, tak żeby ta moja pierwsza i stała czuła się wyróżniona. Co ja poradzę że lubię być trochę skurwielem dla lasek. Z resztą laski lubią ze sobą konkurować, niestety trzeba im dać tę możliwość i wybrać tę lepszą.

4. Raczej nie chciałbym spełnić, ale jakoś podniecające jest dla mnie myśl 2m+1k. To znaczy jej wrażenia, i większe zeszmacenie i jęki niż zwykle. Ale że nie jestem bi to niezbyt dla mnie w praktyce, chociaż jakaś rozwiązła koleżanka mogłaby obciągnąć mi i dobremu koledze, albo obciągać jednemu będąc ruchaną przez drugiego. Takie koleżeńskie dymanko. Nic wielkiego.

A

admadrpc01

Guest
1. Właściwie to nie wiem czy chciałbym to spełnić, bo nie jest to w typowym zakresie moich upodobań, ale jestem ciekaw, i dla przygody bym spróbował dominacji w moją stronę. Nie żadne harcorowe BDSM w stylu bicie i poniżanie, pejcze i inne bzdury, tylko jak to jest mieć do czynienia z kobietą która jest taka dominująca. Taka super zadbana, narcystyczna, nastawiona wyłącznie na swoją przyjemność dama, o totalnie wysokiej pewności siebie i wiedząca czego chce, oraz sama "reżyserująca" całe spotkanie, to znaczy kierująca nim, wydawająca polecenia, wskazówki, chwaląca, lub poprawiająca zachowania. Taka która to ona stoi w szpilkach i nadaje ton spotkaniu, a przy niej się klęczy i liże panią. Nawet stopy, taka która dojdzie i zażyczy żeby zlizać i wyssać jej soczki z cipki, a na koniec pochwali że nikt jej tak dobrze nie wylizał dupy. Uprzejmą damę, ale mającą wyjebane na faceta.
Po prostu mnie to interesuje, i w sumie ciekawi czy takie są.
Nie jest to w moim stylu, jestem przyzwyczajony do normalności, ale to mogłaby być jedna z wielu ciekawych i inaczej podniecających (ale jednak) przygód.

2. A to bym chciał spełnić, żeby trafić taką zboczuchę co by mi palce w dupę pchała. Szczególnie przy lodzie, albo przy ruchaniu w pozycji klasycznej. Oczywiście też by mi lizała tyłek.

3. Trójkąt z dwiema laskami - stanowczo do realizacji. Raz właściwie miałem i się zaczynał, ale się szybko skończył więc nie doszło do skutku. Chcę żeby jedna moja stała laska patrzyła jak się wyżywam na drugiej, jakie ma zderzenie z moim mocnym charakterem. A na koniec ta druga patrzyła jak mojej liżę namiętnie również dupę żeby zazdrościła i widziała jaką mam obsesję na punkcie swojej i jakie zboczone rzeczy z nią robię. I na koniec ją wyprosić, tak żeby ta moja pierwsza i stała czuła się wyróżniona. Co ja poradzę że lubię być trochę skurwielem dla lasek. Z resztą laski lubią ze sobą konkurować, niestety trzeba im dać tę możliwość i wybrać tę lepszą.

4. Raczej nie chciałbym spełnić, ale jakoś podniecające jest dla mnie myśl 2m+1k. To znaczy jej wrażenia, i większe zeszmacenie i jęki niż zwykle. Ale że nie jestem bi to niezbyt dla mnie w praktyce, chociaż jakaś rozwiązła koleżanka mogłaby obciągnąć mi i dobremu koledze, albo obciągać jednemu będąc ruchaną przez drugiego. Takie koleżeńskie dymanko. Nic wielkiego.
1 bardzo ciekawe w moim stylu, chciałbym coś takiego przeżyć :D

Kobieta

ania1993

Cichy Podglądacz
Moja fantazja do tej pory tylko w połowie spełniona , wielokrotnie w połowie spełniona dlatego że zawsze pojawiał się jakiś chłopak ,facet i on kończył a ja już byłam tak mocno podniecona że było wszystko jedno kto kończy bo zamykałam oczy :))

Poz Ania

Mężczyzna

ILoveFeetAndMasturbate

Cichy Podglądacz
Część, moja fantazja to les orgia , taki masaż dla mnie przez dwie lub trzy nage kobiety , taki masaż od początku aż do końca :((
Facet mógłby tylko patrzeć :))
Poz Ania
Lesbijskie Orgie są tak pełne swobody, normalności, intymności w tym wszystkim, takiego "zakazanego" smaczku... Ja mam coś takiego zbliżonego... Chciałbym takie spotkanie , leżeć w jakimś domku letniskowym w 10 nawet osób ... Sami chłopcy... Masturbować się, tak żeby mogli kończyć na mój brzuch...

Kobieta

ania1993

Cichy Podglądacz
Część ,jesteś gejem,
Piszesz o samych chłopcach , w gimnazjum miałam chłopaka geja ,był taki piękny , dobierałam się do niego, poszłam z nim po do jego mieszkania , powiedział że jego starzy wyjechali ,ale ktoś został , tak się na niego napaliłam że nie myślałam co mówi tylko chciałam go całować , nawet po kutasku chciałam go całować :)

Mężczyzna

ILoveFeetAndMasturbate

Cichy Podglądacz
Część ,jesteś gejem,
Piszesz o samych chłopcach , w gimnazjum miałam chłopaka geja ,był taki piękny , dobierałam się do niego, poszłam z nim po do jego mieszkania , powiedział że jego starzy wyjechali ,ale ktoś został , tak się na niego napaliłam że nie myślałam co mówi tylko chciałam go całować , nawet po kutasku chciałam go całować :)
Nieee, nie jestem gejem! Bardziej bym powiedział Biseks na dzień dzisiejszy😁 taka fantazja po prostu.. plus wiem ile emocji mialem masturbując się z innym.. to wiem jakby musiałobyc w paru .. 😁
Z Kobietami mam mega dużo zaliczone. Chyba każdy możliwy wariant w każdą możliwą stronę 🥰

Kobieta

ania1993

Cichy Podglądacz
Dali Sławkowi spokój a ja po prostu chodziłam za Sławkiem , jak on była ładny , każdej się podobał , nawet w klasie dziewczyny gadały że Sławkowi chcą dać , tylko on jakiś inny

Kobieta

ania1993

Cichy Podglądacz
Sama poszłam za nim do magazynku z mapami ,gdy weszłam zobaczyłam Sławka masklującego kutaska Rafałowi , zamurowalo mnie że ruszyć się nie mogłam , Rafał dopadł do drzwi i się zaczęło :)

Kobieta

ania1993

Cichy Podglądacz
Reeny ,ja myślałam że tylko z ten widzi do którego pisze :) nic nie szkodzi ,nawet dobrze ,
Zaczęłam kilka wątków i nie wiem który dokończyć :)

Kobieta

ania1993

Cichy Podglądacz
To były początki nowych seksualnych doznań ,w tamtym czasie chyba wszystko powodowało wibracje na dole brzucha :)

A

admadrpc01

Guest
Dali Sławkowi spokój a ja po prostu chodziłam za Sławkiem , jak on była ładny , każdej się podobał , nawet w klasie dziewczyny gadały że Sławkowi chcą dać , tylko on jakiś inny

Reeny ,ja myślałam że tylko z ten widzi do którego pisze :) nic nie szkodzi ,nawet dobrze ,
Zaczęłam kilka wątków i nie wiem który dokończyć :)
Nie przejmuj sie milo sie czyta 🤤
To były początki nowych seksualnych doznań ,w tamtym czasie chyba wszystko powodowało wibracje na dole brzucha :)
Pozazdrościć takich ciekawych początków

Kobieta

ania1993

Cichy Podglądacz
Część, to się już zadziało :) 13 lat temu :) no wiesz szkoła na wsi po dawnym PGR jeśli wiesz co to było więc się działo , ojcowie powyjezdzali za pracą ,zostały tylko kobiety z dziećmi a dzieci bez nadzoru to używki alkohol ale nie w mojej szkole , w mojej szkole było powietrze seksem przesiąknięte każdej klasy , każdego zakamarka , magazynku , w piątki po szkole w sali projekcyjnej czy gimnastycznej i boksach szatni ,zabawy seksualne były codziennością , :)

Kobieta

ania1993

Cichy Podglądacz
Nie przejmuj sie milo sie czyta 🤤

Pozazdrościć takich ciekawych początków
Pozazdrościć , teraz gdy sobie to wszystko przypominam to tak , masz rację , działo się tak aż do końca liceum ,
Na studiach nie potrafiłam zrozumieć nowych znajomych którzy się tak seksu boją , nawet rozmawiać o seksie nie umieli , gdyby nie Darek i późniejszy mój promotor , seksu chyba w ogóle bym nie uprawiała , ja bez seksu nie mogłam się uczyć ,
Już w ostatniej gimnazjum zrozumiałam że seks nie tylko rozkosz ale i spokój do nauki daje ,
Więc na tego Sławka geja tak się uparłam i poszłam z nim z jego domu a tam szok ale tylko chwilowy :)