O takich rzeczach nie słyszałem ale fajnie się dowiedzieć czegoś nowegoMnie podniecają dziewczyny, które na filmikach sikają/pierdzą/robią kupę
O takich rzeczach nie słyszałem ale fajnie się dowiedzieć czegoś nowegoMnie podniecają dziewczyny, które na filmikach sikają/pierdzą/robią kupę
Kiedy miałem 12 lat, po raz pierwszy zobaczyłem w kolorowej gazecie panią siedzącą na ubikacji. (W dziale o zdrowiu, jak pisali o zaparciach itp. rzeczach). I to mnie wprawiło w stan takiego, jednoczesnego zdziwienia i podniecenia - bo byłem wychowywany, że wszystko w toalecie robi się za zamkniętymi drzwiami. I wtedy się zaczęło... Znalazłem w sieci zdjęcie tej pani z tamtej gazety:O takich rzeczach nie słyszałem ale fajnie się dowiedzieć czegoś nowego
Całe nagieKiedy miałem 12 lat, po raz pierwszy zobaczyłem w kolorowej gazecie panią siedzącą na ubikacji. (W dziale o zdrowiu, jak pisali o zaparciach itp. rzeczach). I to mnie wprawiło w stan takiego, jednoczesnego zdziwienia i podniecenia - bo byłem wychowywany, że wszystko w toalecie robi się za zamkniętymi drzwiami. I wtedy się zaczęło... Znalazłem w sieci zdjęcie tej pani z tamtej gazety:
Najważniejsze, by miały ściągnięte majteczkiCałe nagie
byłby bardziej podniecające
No i pomalowane pazurki A najlepiej jakby miały stanik zdjętyNajważniejsze, by miały ściągnięte majteczki
Bardzo proszęNo i pomalowane pazurki A najlepiej jakby miały stanik zdjęty
No jak mają tak stopki pozginane nóżki zdjęty stanik jeszcze jak cipke byłoby widać to sam bym się skusił na takaDobra, przekonaliście mnie, ale tylko siusiu.....nic więcej
Jak ma stópki zgięte i widac cipkę, to może byś w staniku a nawet w koszulceNo jak mają tak stopki pozginane nóżki zdjęty stanik jeszcze jak cipke byłoby widać to sam bym się skusił na taka
No może być ważne by miała tak stopki zgięte i morka cipkeJak ma stópki zgięte i widac cipkę, to może byś w staniku a nawet w koszulce
Fajna zabawa jest też z syropem czekoladowym.My się bawimy z bitą śmietaną ale tylko w wybranych i to nie przypadkowo miejscach. Pomysł z max zacny.
Siusiu jest super! Ja lubię uwielbiam gdy siedzę na kibelku i żona siada mi na kolanach przodem do mnie i sika na mojego fiutaDobra, przekonaliście mnie, ale tylko siusiu.....nic więcej
Jak nie 1 to kilku ... Liczy się efekt.Mi się marzy żeby mi tak ktoś trysnął obficie w dupce w takiej ilości żeby się nie chciało zmieścić ciekawe czy to jest wogóle możliwe
Uwielbiam takie zabawy a zwłaszcza jak jestem ubrany przez panią w damskie ciuszkiHej, to też i moja fantazja.moja żona chce zabawić się z kobietą, chce też patrzeć jak facet bi bzyka mnie, później ją, chce też z ruga kobietą straponem mnie ruchać, zabawiać się do kamerki
Hej. My się tak bawimy. Najpierw on mnie, później jaka jego straponem, nawet go przebieram.
itd. Tak, trudno poznać, brak zaufania albo coś nie pasuje.