C
col.Greg
Guest
Nie bedę komentował....TY......bebeNiedoczytanie... my bad
Nie bedę komentował....TY......bebeNiedoczytanie... my bad
Nie dostaniesz cukierków, zęby sobie popsujeszCiocie sa fajne, jak byłem mały kupowały mi cukierki, a ich koleżanki mnie obcałowywały Zostań dobraa ciocią!!
Ja lubię lizać cipKE i moja partnerka musi że się spuszcza wtedy zaczynam ssać i robiłem minute z polykiem
Nie dowiesz się co ona o tym myśli do póki jej nie powiesz. Kobiety są bardzo domyślne, ale liczenie na to, że sama domyśli się jakie są Twoje fantazje i fetysze, to chyba trochę za dużo. Pozatym, jaki sens ma budowanie relacji na poczuciu wstydu, braku akceptacji i skrywaniu tego kim jesteś? Zupełnie tego nie rozumiem...Marzy mi się powiedzieć mojej aktualnej partnerce że lubię nosić damskie ciuchy, bieliznę i buty. Ale niestety... to nie przejdzie u niej, tak samo jak to że mam zapędy bi i chęć zrobienia loda.
A może jednak spełnisz, chętnie zapłacę. Uwielbiam niegrzeczne mężatkiProstytucja
a dlaczego nie masz zamiaru ich wszystkich spełniać? Nawet tych klamerek?Chciałabym zrobić sobie rozbieraną sesję zdjęciową u takiego fotografa amatora erotomana, który pod pretekstem ustawiania mnie do zdjęć porządnie by mnie obmacał.
Druga fantazja wiąże się z masażem kręgosłupa, który zmienia się w masaż piersi.
Trzecia rzecz to chciałabym kiedyś spróbować klamerek na sutki.
Wiem co myśli bo kiedyś był kontekst i wiem jakie ma na te tematy zdanie... Ale byłoby fajnie być z kimś kto by tolerował moje zajawki...Nie dowiesz się co ona o tym myśli do póki jej nie powiesz. Kobiety są bardzo domyślne, ale liczenie na to, że sama domyśli się jakie są Twoje fantazje i fetysze, to chyba trochę za dużo. Pozatym, jaki sens ma budowanie relacji na poczuciu wstydu, braku akceptacji i skrywaniu tego kim jesteś? Zupełnie tego nie rozumiem...
Pierwsze dwie może i byłyby do zrealizowania, gdyby wcześniej kogoś w to wtajemniczyć i powiedzieć o swoich oczekiwaniach.a dlaczego nie masz zamiaru ich wszystkich spełniać? Nawet tych klamerek?
Też kiedyś tak myślałem, ale czym tak naprawdę jest uczucie?Czesto śnie o trojkacie 2mk lub gang bangu, ale nie wyobrażam sobie wprowadzić tego w życie, chociażby dlatego że wiążę seks z uczuciem.
Super fantazja. W moim przypadku nawet chciałbym taką fantazję spełnić z tą różnicą, że przyjęcie byłoby tylko dla kobiet, które mogłyby robić ze mną co zechcąJa mam taką fantazje, że jestem przebrany za służącą, rajstopy, krótka mini, obroża na karku, korek między pośladkami. Znajduje się na przyjęciu w jakimś domu, gdzie odbywa się impreza, na której wszyscy są w maskach. Służących takich jak ja jest więcej. Obsługują gości roznosząc napoje i jedzenie. Każdy z gości może z nami zrobić co chce: kazać zrobić sobie loda, minetkę, przycisnąć do stolika i bez ostrzeżenia wyjąć korek i wejść swoim sprzętem między pośladki. Chciałbym być takim niewolnikiem przez jeden dzień
Fakt, z zachowaniem anonimowości mógłby być problem. Ja myślę, że byłoby super gdyby sama żona zrobiła ze mnie taką sissy maid i wykorzystała mnie na różne sposoby...O wersji z kobietami też myślałem. Wtedy różnego rodzaju sprzęt i zabawki by wchodził w grę. Może i bym chciał spełnić, ale zachowanie anonimowość jest ciężkie w czasach gdzie wszędzie kamery i telefony.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 6 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |