• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

YoungMan

Cichy Podglądacz
No z takich co nie spełnię, trójkąt bi, waterboarding, bycie ślubem przez ileś tam dni. Pierwszego nie bo jestem w zamkniętym związku, drugie mnie kręci ale tylko oglądanie bo mimo tego, że lubię duszenie i to dość ostre to nie lubię wody (w sensie nie pływam, ale się kąpie :p), a trzecie po prostu partnerka tego nie czuje i zostaliśmy przy naszym switchowaniu

Mężczyzna

Sperminator

Cichy Podglądacz
Przenieść na kilka godzin swoją świadomość do ciała jednej z laseczek Premium Bukkake i Lesbea, a potem korzystać ile się da. 😁🥴

Kobieta

Calleo_678

Seks Praktykant
Kolega po fachu, którego mijam na sądowych korytarzach, a zdarzało się też, że staliśmy po dwóch stronach barykady na sali sądowej. Surrealizm w czystej postaci, bo jeszcze nie upadłam na głowę, by w jakikolwiek sposób mieszać życie seksualne z życiem zawodowym, jednak ciśnienie mi skacze za każdym razem, gdy go spotykam...

Mężczyzna

Daniello93śl

Nowicjusz
Nie jestem pewna czy nie dałabym rady spełnić takiej fantazji, ale fantazjuję o psychicznej dominacji w której byłabym tylko workiem na sperme, proszącą nawet o możliwość wyjścia do toalety czy zjedzenia
Muszę przyznać, że masz bardzo odważną i wymagającą fantazję 😁 Twoja fantazja nawiązuje do mojego klimatu w życiu erotycznym, ponieważ 98% prezentuję Tresurę kobiety na uległą w klimacie BDSM.

Mężczyzna

Daniello93śl

Nowicjusz
Muszę przyznać, że masz bardzo odważną i wymagającą fantazję 😁 Twoja fantazja nawiązuje do mojego klimatu w życiu erotycznym, ponieważ 98% prezentuję Tresurę kobiety na uległą w klimacie BDSM.
P.S
Miałem przyjemność kilkukrotnie zdominować psychicznie sukę podczas tresury. Dodatkowo prócz ,, bycia workiem spermy" traktowałem dosłownie przedmiotowo w taki sam sposób jak worek

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Paradoksalnie sporo kobiet okazuje się, że czerpie przyjemność z bycia poniżaną, bądź wręcz zniewoloną.
Na początku wydaje im się nie do pomyślenia wykorzystanie ich jako obiekt, tak brutalnie mówiąc, do przeruchania i sponiewierania. W trakcie niby protest itd.
Ale po wszystkim pada "podobało mi się"...

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
Ale po wszystkim pada "podobało mi się"...
Zależy kto co lubi i mimo wszystko zniewolenie to nie tylko siła, i mimo wszystko to dbanie też o tą uległą. Jeśli to tylko siła to jest to zwykłe wykorzystanie i przeruchanie, a nie żadna przyjemność. Przynajmniej dla kobiety. To jednak reagowanie na potrzeby nie tylko dominującej osoby i wykorzystanie tych potrzeb lub wręcz przeciwnie zwrócenie ich przeciwko uległej.
Więc nie jest to aż tak jednoznaczne że się podobało. Chyba że chodzi tylko o zwykłe wyżycie się. Bez większego sensu i ładu.
Chyba że mowa o zwykłym sadyzmie. Ale wtedy to też nie siła ma tu znaczenie. Raczej kręci to co dzieje się w głowie.

Ostatnia edycja: