Ostatnio często myślę o tym że chciałbym wziąć w rękę innego penisa, ściągnąć mu skórę.... Ciekawe czy odważyłbym się wziąć go w usta?
ja tez o tym myślałem i nawet odważyłem sie spotkać skonczyło sie na tym ze mi obciągnąłOstatnio często myślę o tym że chciałbym wziąć w rękę innego penisa, ściągnąć mu skórę.... Ciekawe czy odważyłbym się wziąć go w usta?
Nie wiem czy to dobry wątek, ale muszę aż zapytać o to, czy czułeś że ci się podoba? Nie miałeś później hm jak to nazwać "niesmaku" ?ja tez o tym myślałem i nawet odważyłem sie spotkać skonczyło sie na tym ze mi obciągnął
powiem tak, jestem hetero nie gustuje w facetach lecz od dawna chciałem tego spróbować no i się odważyłem. Mega stres a zarazem podniecenie samo spotkanie jazda gdzieś na pobocze autem strasznie krepujące o czym gadać wgl ? było dziwnie "inaczej" lecz baaardzo szybko doszedłem no i po wszystkim gdy napięcie spada jest jeszcze większy stres, zażenowanie myślisz co mi odejab*o i ogólnie źle sie czułem. Był taki stres ze jak wróciłem do domu to czułem sie jakbym sobie to wymyślił nie docierało to do mnie i w sumie dalej nie docieraNie wiem czy to dobry wątek, ale muszę aż zapytać o to, czy czułeś że ci się podoba? Nie miałeś później hm jak to nazwać "niesmaku" ?
Z jednej strony podziwiam że skonfrontowałeś się z tym co ci się wyobrażało, z drugiej strony później pozostaje albo żałować albo nie.powiem tak, jestem hetero nie gustuje w facetach lecz od dawna chciałem tego spróbować no i się odważyłem. Mega stres a zarazem podniecenie samo spotkanie jazda gdzieś na pobocze autem strasznie krepujące o czym gadać wgl ? było dziwnie "inaczej" lecz baaardzo szybko doszedłem no i po wszystkim gdy napięcie spada jest jeszcze większy stres, zażenowanie myślisz co mi odejab*o i ogólnie źle sie czułem. Był taki stres ze jak wróciłem do domu to czułem sie jakbym sobie to wymyślił nie docierało to do mnie i w sumie dalej nie dociera
Teraz tak jak mówię wgl do mnie to nie dociera więc czuje się jak gdyby nigdy nicZ jednej strony podziwiam że skonfrontowałeś się z tym co ci się wyobrażało, z drugiej strony później pozostaje albo żałować albo nie.
Przy odrobinie szczęscia może będziesz mieć taki realistyczny senMoja fantazja, której nie spełnię:
Jestem kelnerką/hostessą i obsługuje bankiet biznesowy, na którym są sami mężczyźni (coś w tym rodzaju). Strój w którym muszę pracować to stringi, krótka spódniczka (lub bez ), pończoszki i szpilki. Jestem topless... albo początkowo mam bluzeczkę czy tam koszulę, a dopiero po pewnej godzinie muszę chodzić topless mmmm
Panowie oczywiście nie szczędzą zboczonych tekstów, dają klapsy itp. Ja muszę być grzeczna i uprzejma i z uśmiechem obsługiwać panów.
Fantazja różnie się toczy w zależności na co mam ochotę
Bardzo mnie to podnieca z wiadomych względów nie spełnię takiej fantazji
jak nie było komórek, kamer i nagrywania na każdym kroku o prywatność było łatwiejMoja wielka fantazja to pokazywanie się przed innymi, ale takie typu pokazy. Gdzie musze wyjść na scenę i rozebrać się i zaprezentować. Wszyscy się na mnie gapią a ja się nadstawiam. Strasznie mnie takie rzeczy kręcą, ale cóż nie ma jak zachować prywatność i zrealizować to.
Monia
Miałem takie fantazje i to z ponad 10 lat temu. Odważyłem się i spotkałem z kolesiem z czatu erotycznego. Miałem stresa nieziemskiego. Spotkaliśmy się u mnie jeszcze wtedy mieszkałem sam na kawalerce. Przygoda super, tylko ja jemu obciągnąłem, on był zupełnie hetero więc nie chciał się odwdzięczać. Pamiętam w jakim szoku byłem gdy po raz pierwszy dotknąłem go. Był taki twardy, żałowałem że nie miał dłuższego ale koniec końców i tak bym większego nie zmieścił do ust. Też mnie nie jarają inni faceci ale miałem ochote spróbować zrobić loda i cieszę się że spróbowałem. W końcu po co iść przez życie nie próbując doświadczyć jak najwięcej...Ostatnio często myślę o tym że chciałbym wziąć w rękę innego penisa, ściągnąć mu skórę.... Ciekawe czy odważyłbym się wziąć go w usta?
Tryskać na twarz klęczącej kobiety w większym gronie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 | ||
W | Fantazja o żonie znajomego | Ogłoszenia | 3 |