• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Facesitting . Czy lubicie takie zabawy . Pytanie do Panów jak i do Pań

Facesitting

• Facesitting

Votes: 45 95,7%
  • Facesitting

Votes: 22 46,8%

• Total voters
    47
Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Jest w tym moc chociaż ja z tylu głowy mam zawsze pytania typu: czy on może oddychać, czy nie siedzę za mocno, czy nie zrobię mu krzywdy
Zupełnie jak moja pani. A ja zawsze powtarzam, że czym mocniej dociśnie tym jest to bardziej podniecające. A jak będę potrzebował powietrza to zawsze mogę ją lekko unieść lub odchylić głowę. Jak już sporadycznie uda mi się przejść z pozycji na pieska i wskoczyć głową pod jej muszelkę to zawsze muszę ją przynajmniej na początku sam mocno dociskać do twarzy. Marzy mi się położyć na poduszce i poczuć jak moja pani sama przykuca nad moją twarzą i szczelnie dociska mi muszelkę do ust.

Mężczyzna

Erien343

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie tak, chociaz sam wole zeby to mi partnerka siedziala na twarzy, niz ja jej, ale jezeli ona chce - nie widze problemu :)

Też uwielbiam mieć cipkę na twarzy. Jak żonka ma ochotę na igraszki to czasem bez słowa ściąga majtki i daje swoją wspaniałą cipuleńke do obróbki a już robię swoje.

Kobieta

Tilliarian

Cichy Podglądacz
Nie próbowałam, żadnemu facetowi nie udało się zaspokoić mnie oralnie. Dopóki jakiś nie zrobi dobrej minetki, to chyba nie zdecyduję się na facesitting, nie chcę rozczarowania.

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
Zgadzam się z tym, że orgazm nie jest tu konieczny, sama przyjemność i doznania, są wystarczająco satysfakcjonujące.
Ja natomiast jestem przekonany, że lisice robią to z tak niezwykłym wdziękiem i seksapilem, że nabiera to nieco innego wydźwięku niż opisywany w tym wątku, łącząc bodźce fizyczne i artystyczne.