Właśnie w końcu ma czym oddychaćJest w tym moc chociaż ja z tylu głowy mam zawsze pytania typu: czy on może oddychać, czy nie siedzę za mocno, czy nie zrobię mu krzywdy
Zupełnie jak moja pani. A ja zawsze powtarzam, że czym mocniej dociśnie tym jest to bardziej podniecające. A jak będę potrzebował powietrza to zawsze mogę ją lekko unieść lub odchylić głowę. Jak już sporadycznie uda mi się przejść z pozycji na pieska i wskoczyć głową pod jej muszelkę to zawsze muszę ją przynajmniej na początku sam mocno dociskać do twarzy. Marzy mi się położyć na poduszce i poczuć jak moja pani sama przykuca nad moją twarzą i szczelnie dociska mi muszelkę do ust.Jest w tym moc chociaż ja z tylu głowy mam zawsze pytania typu: czy on może oddychać, czy nie siedzę za mocno, czy nie zrobię mu krzywdy
Uwielbiam! Przodem, tyłem, bokiem, w bieliźnie, legginsach, nago. Poza oczywistym aspektem seksu oralnego podnieca mnie też duszenie np pośladkami. A panie lubię bardziej zaokrągloneCovsądzicie o facesitting . Do Kobiet jak i do Panów
Dla mnie w facesittingu bardziej chodzi o moją chwilową kontrolę, dominację może nawet, a już nie o sam orgazm. Ale lubię.Nie próbowałam, żadnemu facetowi nie udało się zaspokoić mnie oralnie. Dopóki jakiś nie zrobi dobrej minetki, to chyba nie zdecyduję się na facesitting, nie chcę rozczarowania.
No ja raczej wolę być zdominowana, więc jakoś specjalnie nie spieszę się z facesittingiem.Dla mnie w facesittingu bardziej chodzi o moją chwilową kontrolę, dominację może nawet, a już nie o sam orgazm. Ale lubię.
Bo właśnie koleżanko oto chodzi w Facesitting żeby mieć kontrole nad facetem w danym momencie .widzę że czujesz klimat. Udanej zabawy.Dla mnie w facesittingu bardziej chodzi o moją chwilową kontrolę, dominację może nawet, a już nie o sam orgazm. Ale lubię.
Skoro o tym mowa: co uważasz o tym tekście o facesittingu?moją chwilową kontrolę, dominację
Zgadzam się z tym, że orgazm nie jest tu konieczny, sama przyjemność i doznania, są wystarczająco satysfakcjonujące.Skoro o tym mowa: co uważasz o tym tekście o facesittingu?
https://proseksualna.pl/seks/facesitting/
Zgadzasz się z tym, co pisze autorka?
Ja natomiast jestem przekonany, że lisice robią to z tak niezwykłym wdziękiem i seksapilem, że nabiera to nieco innego wydźwięku niż opisywany w tym wątku, łącząc bodźce fizyczne i artystyczne.Zgadzam się z tym, że orgazm nie jest tu konieczny, sama przyjemność i doznania, są wystarczająco satysfakcjonujące.
I tego się trzymajmyJa natomiast jestem przekonany, że lisice robią to z tak niezwykłym wdziękiem i seksapilem, że nabiera to nieco innego wydźwięku niż opisywany w tym wątku, łącząc bodźce fizyczne i artystyczne.
Ja lubię, nie wiem jak resztachyba wszyscy faceci lubią jak im kobieta na twarzy siada
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ł | Pieszczoty Facesitting | Ogłoszenia | 4 | |
M | FACESITTING | Fetysze i perwersje | 9 | |
M | Niemcy i facesitting | Fantazje erotyczne | 10 | |
A | Facesitting, czyli siadanie na twarzy - zdjęcia i gify :) | Seks fotki i filmy | 139 | |
M | Czy prawdziwa miłość w realu istnieje w obecnych czasach? | Związki | 3 |