Ja też bym nie narzekał. A nawet pięknie dziekowal za możliwość poczucia smaku i zapachu z tego nadzwyczajnego momentuDziękuję, nie narzekam![]()
Ja też bym nie narzekał. A nawet pięknie dziekowal za możliwość poczucia smaku i zapachu z tego nadzwyczajnego momentuDziękuję, nie narzekam![]()
Jak mi siada i ujezdza twarzAle to lubisz siadac czy jak ci siada?![]()
Takie siedzenie na twarzy może być też swobodnie formą dominacjiJest w tym moc chociaż ja z tylu głowy mam zawsze pytania typu: czy on może oddychać, czy nie siedzę za mocno, czy nie zrobię mu krzywdy
Rozumiem to, ale obawy zawsze sąTakie siedzenie na twarzy może być też swobodnie formą dominacjiRzekłbym analogiczną do podduszania w czasie sensu, co też jest dość powszechne
Więc co kto lubi
Ja lubię
A zazwyczaj jest też tak, że jeżeli faktycznie zaczyna brakować tlenu to idzie się wydostać na tyle, żeby coś zaczerpnąć
![]()
jak na kimś siadam to znaczy, ze go jednak lubię.
Przecież ja nic nie mówię, to się rozgrywa w mojej głowie. Jak się nakręcę to nawet mogę mówić do niego brzydko. A to co się dzieje w moim umyśle to inna sprawaJest to jak najbardziej zrozumiałemUkrzekł mnie fragment:
Ale też pro tip - pytanie:
'Czy jest Ci dobrze?' 'Czy jest ok' 'Nic Ci nie jest' to często zabójca dobrego nastroju![]()
Swietny test na sprawdzenie czy mnie lubią? : siądziesz na mnieRozumiem to, ale obawy zawsze sąjak na kimś siadam to znaczy, ze go jednak lubię. Nie chce mu zrobić krzywdy
![]()
Ale nie siadam na każdym którego lubięSwietny test na sprawdzenie czy mnie lubią? : siądziesz na mnie(można zamiast: lubisz mnie?)
![]()
A, to nie pytam jużAle nie siadam na każdym którego lubię![]()
Szanown Pani przysiądzie się, albo o podsiądę PanaSwietny test na sprawdzenie czy mnie lubią? : siądziesz na mnie(można zamiast: lubisz mnie?)
![]()
To najbardziej intymna rzecz, jaką robiłam w seksie 🩷🩷🩷 spojrzenie w oczy facetowi w momencie gdy poddaję się jak zwierzak niepohamowanej przyjemności - jest piorunująceA gdy facet siedzi mi na twarzy i sam się obsługuje, to jest dla mnie kilka poziomów bardziej podniecające niż seks oralny w zwykłej pozycji
Masz bardzo dobro podejście do takiej pozycji. Bo jednak dla nie których niezbyt komfortowa a jednak są kobiety co potrafią się w tym odnaleźć i dominować. Niemialem jeszcze okazji siedzieć na twarzy kobiecie natomiast w odwrotna stronę jak najbardziej uwielbiam.To intymna rzecz, jaką robiłam w seksie 🩷🩷🩷 spojrzenie w oczy facetowi w momencie gdy poddaję się jak zwierzak niepohamowanej przyjemności - jest piorunująceA gdy facet siedzi mi na twarzy i sam się obsługuje, to jest dla mnie kilka poziomów bardziej podniecające niż seks oralny w zwykłej pozycji.
Rozumiem Twoje obawy ale nutą dominacji ze strony siedzące na twarzy jest wskazana. Bynajmniej z mojego punktu widzenia.Jest w tym moc chociaż ja z tylu głowy mam zawsze pytania typu: czy on może oddychać, czy nie siedzę za mocno, czy nie zrobię mu krzywdy
Nie mogę napisać do Ciebie na priv co jest.To najbardziej intymna rzecz, jaką robiłam w seksie 🩷🩷🩷 spojrzenie w oczy facetowi w momencie gdy poddaję się jak zwierzak niepohamowanej przyjemności - jest piorunująceA gdy facet siedzi mi na twarzy i sam się obsługuje, to jest dla mnie kilka poziomów bardziej podniecające niż seks oralny w zwykłej pozycji.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ł | Pieszczoty Facesitting | Ogłoszenia | 4 | |
M | FACESITTING | Fetysze i perwersje | 9 | |
M | Niemcy i facesitting | Fantazje erotyczne | 10 | |
A | Facesitting, czyli siadanie na twarzy - zdjęcia i gify :) | Seks fotki i filmy | 139 | |
![]() |
Czy twoje dildo jest większe od penisa twojego partnera? | Seks | 7 |