• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Facesitting . Czy lubicie takie zabawy . Pytanie do Panów jak i do Pań

Facesitting

• Facesitting

Votes: 42 95,5%
  • Facesitting

Votes: 22 50,0%

• Total voters
    44
Kobieta

Lenkaa

Seks Praktykant
To najbardziej intymna rzecz, jaką robiłam w seksie 🩷🩷🩷 spojrzenie w oczy facetowi w momencie gdy poddaję się jak zwierzak niepohamowanej przyjemności - jest piorunujące 😍 A gdy facet siedzi mi na twarzy i sam się obsługuje, to jest dla mnie kilka poziomów bardziej podniecające niż seks oralny w zwykłej pozycji.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Miałem wczoraj ta przyjemność że moja kobieta usiadła na mojej klatce przodem do twarzy, tak że mogłem jeść ja całą. Później pupa nieco wyżej i ruszała po moich ustach, języku i nosie 🤩❤️🔥

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Jest w tym moc chociaż ja z tylu głowy mam zawsze pytania typu: czy on może oddychać, czy nie siedzę za mocno, czy nie zrobię mu krzywdy
Takie siedzenie na twarzy może być też swobodnie formą dominacji :) Rzekłbym analogiczną do podduszania w czasie sensu, co też jest dość powszechne 😁 Więc co kto lubi ;) Ja lubię 😁 A zazwyczaj jest też tak, że jeżeli faktycznie zaczyna brakować tlenu to idzie się wydostać na tyle, żeby coś zaczerpnąć 😅

Kobieta

Zalotka

Nowicjusz
Takie siedzenie na twarzy może być też swobodnie formą dominacji :) Rzekłbym analogiczną do podduszania w czasie sensu, co też jest dość powszechne 😁 Więc co kto lubi ;) Ja lubię 😁 A zazwyczaj jest też tak, że jeżeli faktycznie zaczyna brakować tlenu to idzie się wydostać na tyle, żeby coś zaczerpnąć 😅
Rozumiem to, ale obawy zawsze są ;) jak na kimś siadam to znaczy, ze go jednak lubię. Nie chce mu zrobić krzywdy ;)

Kobieta

Zalotka

Nowicjusz
Jest to jak najbardziej zrozumiałem 😅 Ukrzekł mnie fragment:

😁
Ale też pro tip - pytanie:
'Czy jest Ci dobrze?' 'Czy jest ok' 'Nic Ci nie jest' to często zabójca dobrego nastroju 😉
Przecież ja nic nie mówię, to się rozgrywa w mojej głowie. Jak się nakręcę to nawet mogę mówić do niego brzydko. A to co się dzieje w moim umyśle to inna sprawa ;)

Mężczyzna

Łuki

Seks Praktykant
To najbardziej intymna rzecz, jaką robiłam w seksie 🩷🩷🩷 spojrzenie w oczy facetowi w momencie gdy poddaję się jak zwierzak niepohamowanej przyjemności - jest piorunujące 😍 A gdy facet siedzi mi na twarzy i sam się obsługuje, to jest dla mnie kilka poziomów bardziej podniecające niż seks oralny w zwykłej pozycji

To intymna rzecz, jaką robiłam w seksie 🩷🩷🩷 spojrzenie w oczy facetowi w momencie gdy poddaję się jak zwierzak niepohamowanej przyjemności - jest piorunujące 😍 A gdy facet siedzi mi na twarzy i sam się obsługuje, to jest dla mnie kilka poziomów bardziej podniecające niż seks oralny w zwykłej pozycji.
Masz bardzo dobro podejście do takiej pozycji. Bo jednak dla nie których niezbyt komfortowa a jednak są kobiety co potrafią się w tym odnaleźć i dominować. Niemialem jeszcze okazji siedzieć na twarzy kobiecie natomiast w odwrotna stronę jak najbardziej uwielbiam.

Mężczyzna

Łuki

Seks Praktykant
To najbardziej intymna rzecz, jaką robiłam w seksie 🩷🩷🩷 spojrzenie w oczy facetowi w momencie gdy poddaję się jak zwierzak niepohamowanej przyjemności - jest piorunujące 😍 A gdy facet siedzi mi na twarzy i sam się obsługuje, to jest dla mnie kilka poziomów bardziej podniecające niż seks oralny w zwykłej pozycji.
Nie mogę napisać do Ciebie na priv co jest.