Tak samo, jak pozycja 69, nie ma szans na skupienie i zrobienie dobrze swojej roboty.No właśnie więc to chyba nie do końca taka idealna kompilacja
Tak samo, jak pozycja 69, nie ma szans na skupienie i zrobienie dobrze swojej roboty.No właśnie więc to chyba nie do końca taka idealna kompilacja
Zawsze to powtarzam!Tak samo, jak pozycja 69, nie ma szans na skupienie i zrobienie dobrze swojej roboty.
Tak samo, jak pozycja 69, nie ma szans na skupienie i zrobienie dobrze swojej roboty.
Dokładnie! Z mądrymi to miło wymienić poglądy Szczególnie jeśli są zbieżneZawsze to powtarzam!
No muszę przyznać, że byłem nieco.....hm....rozproszony .No właśnie więc to chyba nie do końca taka idealna kompilacja
To dokładnie tak jak ja! Oczywiście kiedy jestem na dole, w drugą stronę też mnie to nie kręci.Lubię to robić kiedy jestem na górze oczywiście. W drugą stronę mnie to nie kręci.
To życzę Ci abyś miał możliwość, spojrzysz na "to" z innej stronyNie miałem okazji, ale jeśli miałbym możliwość, to czemu nie
Jeżeli to będzie konkretny facesitting, to z tym "spojrzeniem" bym nie przesadzałTo życzę Ci abyś miał możliwość, spojrzysz na "to" z innej strony
Wiedział, co dobreMój były bardzo lubił jak siadałam mu na twarzy i ja również czerpałam z tego przyjemność
W tym konkretnym też są momenty gdzie starasz się łapać oddech, a wtedy czasem uda spojrzeć i coś dojrzećJeżeli to będzie konkretny facesitting, to z tym "spojrzeniem" bym nie przesadzał
Co nie zmienia faktu, że uwielbiam, gdy kobieta siada mi na twarzy
Chyba wielu facetów lubi nasycać się kobietą, w szerokim tego słowa znaczeniu. Taka pozycja właśnie to umożliwia... to uczta dla zmysłówMój były bardzo lubił jak siadałam mu na twarzy i ja również czerpałam z tego przyjemność
Zależy od punktu widzenia i emocji jakie potrzebujeszTak ale tylko z kimś stałym itp
Dobrze to ująłeś, w tych momentach starasz się złapać oddech i raczej na tym się skupiasz Wiem coś o tym...W tym konkretnym też są momenty gdzie starasz się łapać oddech, a wtedy czasem uda spojrzeć i coś dojrzeć
Lubię różne ciekawe rzeczy, eksperymentowanie i wgl ale no nie lecę z jezorem na każdą cipkęZależy od punktu widzenia i emocji jakie potrzebujesz
Hehe... zależy od podzielności uwagi i jak bardzo wyostrzone masz zmysły w danym momencieDobrze to ująłeś, w tych momentach starasz się złapać oddech i raczej na tym się skupiasz Wiem coś o tym...
Rozumiem i szanujęLubię różne ciekawe rzeczy, eksperymentowanie i wgl ale no nie lecę z jezorem na każdą cipkę
Zmysły na pewno mam wyostrzone, moja żona czasem mówi, że boi się siadać mi na twarzy bo jak się zapomni, to może mnie udusićHehe... zależy od podzielności uwagi i jak bardzo wyostrzone masz zmysły w danym momencie
Obyś miał tę moc sprawczą aczkolwiek poproszę o jakis fajny ten facesittingTo życzę Ci abyś miał możliwość, spojrzysz na "to" z innej strony
Facesitting zawsze jest fajny! Słabszy czy bardziej brutalny, przodem czy tyłem, czy liżesz jedną dziurkę czy drugą jest superObyś miał tę moc sprawczą aczkolwiek poproszę o jakis fajny ten facesitting
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ł | Pieszczoty Facesitting | Ogłoszenia | 4 | |
M | FACESITTING | Fetysze i perwersje | 9 | |
M | Niemcy i facesitting | Fantazje erotyczne | 10 | |
A | Facesitting, czyli siadanie na twarzy - zdjęcia i gify :) | Seks fotki i filmy | 138 | |
Dziewczyny czy u was … | Seks | 9 |