Moze kiedyśFacesitting zawsze jest fajny! Słabszy czy bardziej brutalny, przodem czy tyłem, czy liżesz jedną dziurkę czy drugą jest super
Moze kiedyśFacesitting zawsze jest fajny! Słabszy czy bardziej brutalny, przodem czy tyłem, czy liżesz jedną dziurkę czy drugą jest super
Ale czy nie byłaby to najpiękniejsza śmierć jaką tylko facet może sobie wymarzyćZmysły na pewno mam wyostrzone, moja żona czasem mówi, że boi się siadać mi na twarzy bo jak się zapomni, to może mnie udusić
Tylko fajny!Obyś miał tę moc sprawczą aczkolwiek poproszę o jakis fajny ten facesitting
Mam podobne odczuciaFacesitting zawsze jest fajny! Słabszy czy bardziej brutalny, przodem czy tyłem, czy liżesz jedną dziurkę czy drugą jest super
Epitafium, jego życie zatoczyło koloAle czy nie byłaby to najpiękniejsza śmierć jaką tylko facet może sobie wymarzyć
Tylko nie mam jeszcze do końca opracowanego epitafium, które powinno znaleźć się wtedy na pomniku
Tylko fajny!
Mam podobne odczucia
Tak jak kolega piszeJa uwielbiam , kocham kiedy moja twarz ocieka mokrą cipą
Właśnie o to chodzi, że przy facesittingu to kobieta ma kontrolę nad moim ciałem i to jest najfajniejsze I też uwielbiam gdy w czasie minetki kobieta chwyta moją głowę i to ona decyduje w jakim tempie i z jaką siłą liżę cipkęNigdy tego nie praktykowałem. Jestem też na nie. Wolę mieć kontrolę na ciałem dziewczyny, to lepsza dla nas obojga.
Chociaż w ramach fantazji i urozmaicenia to może być. Wszystkiego trzeba spróbować.
Kocham gdy przy 69 dziewczyna mi dociska wygodnie lekko cipkę do ust i dopiero wtedy zabiera się za obciąganie. Kiedyś mi tak zrobiła jedna sexy dziwka i myślałem że oszaleję z podniecenia.
Wolisz siadać tyłem czy przodem?To poczucie kontroli i to, że robię to dokładnie tak, jak ja tego chcę, nie do opisania. A bonusem jest też sam widok.
Super doświadczenie zapach dupci jest nieziemski. Zwracacie uwagę czy jesteście po myciu ? Czy lepiej po całym dniu?Bardzo lubię. Praktykujemy to z moją partnerką. Czasem ona siada swoją dużą pupą i przodem i tyłem. Mieć twarz dociśniętą do cipki czy odbytu to super uczucie dla mnie. Robimy to też w drugą stronę bo ona bardzo lubi rimming i czasami płynnie przechodzimy do tego, że ja siadam na jej twarzy, dociskam ją lub poruszam tyłkiem tak żeby ocierać odbytem o jej twarz.